lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kirppislöytöjä - From the fleamarket...

 Jep. Taas tämä tulee teille ajastettuna, polvi tuskin on vielä esittelykunnossa. Kerroin aikaisemmin kun vähän ennen leikkausta vein kirpputorille aika ison pinon vaatteita. No, eihän sieltä kotiin saakka päässyt mitään ostamatta. Tai siis MINÄ olisin päässyt, mutta hovikuvaaja bongasi tämän mustan Espritin pellavahameen sieltä ja minä sen kanssa sitten tuon aprikoosin? värisen Vilan kesäpuseron. Hame 2,50eur ja pusero vähän vähemmän. Aika hyvä löytö tuo hame, mutta hieman haastavan mallinen kyllä tälläiselle tasapaksulle vartalolle. Pitäisi löytää paita, joka loppuu juuri oikeaan korkeuteen, mutta eiköhän sellaine tule jostain vastaan. Taisin sitäpaitsi olla ensimmäistä kertaa tänä kesänä töissä hame päällä ja paljain säärin. Onneksi sentään oli lämmin päivä näiden kuvien ottamisen aikaan. Ohessa lauantai linkki The Styled Avenue, täällä vielä podetaan. Viikonloppu! Nauttikaa!


This is timed posting again. Im guessing Im still recovering from the knee surgery for a while. But still had pics in my camera so its time to show what hubby found for me from the local flea market. Black Esprit linen summer skirt and I found the Vila top to go with it. Not bad for a 2,50 euros skirt! I was missing a black summer skirt. Its the Weekend! Enjoy the blog link above and have a Good Weekend!

9 kommenttia:

 1. Kivat löydöt Sinulla ja mihin hintaan, hienoa. Minä myös löysin viikolla kirpputorilta mukavat ostokset. Musta NP:n t-paita/toppi, erittäin hyvälaatuinen, siisti ja ennen kaikkea minulle sopiva, 2 euroa. Siihen sopiva mustavalkopilkullinen silkkihuivi 2 euroa, sekä lasivati, paksua lasia 2 euroa. Oli myös hyvät ostokset. Yleensä en edes katso vaatteita, kun olen sen verran isompi, kuvittelen , että ei löydy minun kokoani. Nyt oli muusta syystä aikaa, liikaakin, olla kirpputorilla. Mukavaa juhannuspäivää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti KässäRitu, taitaa olla vähän myöhäistä toivotella juhannuspäivää, mutta mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus ja mitkä hyvät löydöt! kirpparilta tekee kyllä noita löytöjä, ehdottomasti kivat.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kirppishankintoja! Onpa upeaa, että Hovikuvaaja löytää sulle kivoja vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... joskus se on jopa huolestuttavaa kun mies tuntee vaatemaunkin jo näin hyvin...:D

   Poista
 4. Hyvät löydöt olet tehnyt. Kannatti ostaa. Minusta tuo hame on ihan hyvä ja käy sinulle.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja löytöjä teit kirppikseltä. Hovikuvaajalla taitaa olla hyvä maku ;) Mun mielestäni hame sopii sulle tosi hyvin ja on kivan näköinen asuyhdistelmäsi kanssa.Ja totta on, että erilaiset hameet vaativat erimittaisen yläosan ollakseen edustavin.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)