lauantai 15. lokakuuta 2016

Tähtihuivi, mokkaiset bikerbootsit ja lauantailinkki - Star Scarf, suede bikerbooties and Saturday link...


Kirpakkaa lauantaiaamua sinne ruudun toiselle puolelle<3


Nyt näemmä on viimeistään se aika kun pitää penkaista kaapista vähän lämpimämpää jalkaan. Alkaa olla melkein jo saapaskelit. Kun kun viime sunnuntaina laittelin nuo 6 työasua vaaterekkiin valmiiksi, kaivoin siihen esille myös nuo monta kertaa täälläkin nähdyt mokkaiset bikerbootsit. Oli muuten suloisen lämmintä nilkoissa kun koleana aamuna lähti niissä töihin. Heti kun on vähän vartta niin lämmittää kivasti nilkkoja, enemmän kuin nilkkureissa. Vilukissana en halua palella aamuisin varsinkaan.

Villainen vanha Becksöndergaard:n huivihan on käytössä minulle melkein kesät talvet. Sen hankin jossain vaiheessa kun ei ollut yhtään mustapohjaista huivia. ja siitä asti tähtineen se on ollut yksi lemppareista. Isokokoisena se lämmittää kylmälläkin hyvin. Ihana sisällä toimistossa. Pakkasille ulos ehkä vilukissalle ei ihan riittävän lämmin. Seuraavaksi onkin kaiveltava valmiiksi loputkin paksummat villahuivit ja kaulaliinat.

Bongasin muuten ihan vahingossa Becksöndergaard:in nettisivut. Toimittavat sielä jopa Suomeenkin. Ne löytyvät täältä klik. Kaikkea ihanaa. Olisipa vain puoleen hintaan.

Onko kukaan muu muuten huomannut että paitsi että villaisten yksiväristen kaulaliinojen hinnat ovat liki ryöstäytyneet käsistä, niin niitä on joka merkillä ja ihan minkä värisenä vaan nykyään. Koitin katsella vähän hintoja ja aika monella merkillä hinta hipoo jo 150 euroa, joka on minusta hyvin suolainen hinta kaulaliinasta!

Tämän viikon työasut olivat hyvin ruskeasävyisiä ja neulevoittoisia. Musta tähtihuivi ja mustat mokkabootsit antoivat vähän kontrastia asuun. Asu jossa viihdyn töissä ja vapaallakin. Loppukaneettina tästä neuletakista lisättäköön että siis silloin kun satun löytämään tämän neuletakin komerostani. Se on jotenkin niin maaston värinen että se katoaa sinne välillä pitkäksikin aikaa, voisin vaikka vannoa että se pakoilee minua... Kerran se oli hukassa yli puoli vuotta...:)
Ehkä siihen on syytä ripustaa kilikello...

Lauantailinkki tänään on ihana I suwannee, jonka itse tallensin sisustusblogien puolelle, mutta sieltä löytyy kaikkea mahdollista ihanaa katsottavaa. Ja ihania värejä<3
What can I say? Whats more perfect for the fall chills than suede biker boots and woolen Becksöndergaard starscarf in darker color? And ofcourse the sand coloured cardigan?

Perfect go-to outfit for Autumn.


Oh and here is the perfect and and lovely Saturday link I suwannee.

Lovely colors, outfits, pics  and wonderful home decoration tips.

Enjoy your Saturday<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)