lauantai 22. lokakuuta 2016

Harmaa kuviojakku ja lauantailinkki - Grey jacket with patterns and Saturday link...Heipparallaa sinne ruudun toiselle puolelle. Messuviikonloppu, varmaan aika moni teistäkin on siellä I love me-messuilla käymässä. Minä puolestani skippaan ne tälläkin kertaa, vaikka kuinka kivat olisivatkin. Ei vaan ole riittävästi aikaa sinkoilla joka paikassa ja koska ollaan molemmat hovikuvaajan kanssa vielä vähän puolikuntoisia flunssan jäljiltä, keskitytään vähän perheeseen, lepoon ja hyvän ruuan laittoon

Minusta tuntuu että syksyllä olisi muutenkin tosi paljon menoja ja messuja ja kaikkia kivoja juttua, mutta energiat on usein sen verran vähissä ettei kaikkeen jaksa lähteä mukaan. Miksei keväällä tunnut olevan samalla tavalla kaikkea kun valo ja energiat ovat huipussaan? Tämän pimenevät syksyn myötä jotenkin unen ja levon tarve korostuu. Eikä ikä kyllä auta yhtään siinä asiassa. Olisipa vaan 2-kymppisen energiat ja 4-kymppisen tai 5-kymppisen ymmärrys elämästä, vaan kaikkea ei kaiketi voi saada?

Kuvissa tämän viikkoista työasua. Kuviollinen jakku muutti vaatekomeroon joskus viime talven alennusmyynneissä ja jäi odottamaan sitä juuri sopivaa paitista jonka kanssa sitä käyttää. Vihdoin jostain alesta löysin tämän valkoisen henkkamaukan paitiksen joka on ihan täydellisen pituinen jakun kanssa. Siis reilusti pituutta, jotta tulee vähän kontrastia jakkuun ja vähän sitä jotain. Paitis on vähän sellaista lakanakankaan tapaista eli rypistyy kyllä mutta siinä on kauluksen napit ihan juuri täydellisessä paikassa. Olen nimittäin tuskaillut paitapuseroiden kanssa jotka ovat hassun näköisiä ylin nappi kiinni ja sitten taas toisaalta ylin nappi auki liian avonaisia. Tässä paitapuserossa napit on ihan täydellisesti<3


Eipä sitten muuta kuin lauantailinkki, joka on ranskalainen kaupallinen (sen verran siitä ymmärsin), mutta sieltä löytyy ihania asukuvia ja tyylejä. tdm. Olkaapa hyvät!

Nyt on hyvä hetki muistella mitä siellä koulun ranskan tunneilla tulikaan opittua...

Ihanaa lauantaita, messuilitte tai ette. Nauttikaa<3
Todays outfit is a jacket that has been sitting in closet for a while waiting for the perfect shirt to wear it with. From the summer sale I finally what I was looking for. A bit longer white shirt to give the jacket some edge with extra length. Very cosy work outfit. Casual as my outfits always at the office. I have no need for formal outfits unless I have to visit a client which happens like 4 times a year.

Grey is my favourite color this fall. What is your favourite?

Saturday link is in french and I didnt understand a lot of it, but it had outfits that looked good to my eye. tendances-de-mode.

Enjoy your Saturday<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)