keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Luonnonvalkoinen syystakki ja valkoiset tennarit - Off-white Autumn coat and sneakers...
Keskiviikkoiltaa jo taas viedään. Mihin päivät taas hukkuivat?

Tässä tulee pikapostaus ensimmäisestä kerrasta kun kaivoin oikein villaisen kaulaliinan ja viime vuotisen syystakin kaapista. Takkiin kuuluu erillinen karvakaulus, mutta tykkään siitä enemmän näin. Sininen suuri kaulaliina on ollut pakkasaamuihin tosi passeli lämmittäjä. Lisäksi tykkään kun toimii samalla vähän niskatukena aamuisin autossa.
Valkoiset tennarit kaivoin kaapista ensimmäistä kertaa jalkaan. Hovikuvaaja väitti että niin valkoiset on että ihan häikäsee...) Ei nyt ehkä sentään, mutta aika pirtsakat ja näissä on se hyvä puoli että kun on aamulla aina myöhässä niin tennareilla pinkaisee kyllä nopeammin liikenteeseen kuin korkkareilla, joten kiitos vaan sille joka on tehnyt tennareista ja lenkkareista salonkikelpoiset! Jalat kiittää ja auttamaton myöhästelijä kiittää<3

Viikonloppu alkaa jo häämöttää, mukavaa keskiviikkoiltaa ihanaiset<3
I finally gave up and took my favourite Autumn coat from the closet. Woolen scarf added to the combo and white sneakers and I was comfortable, warm and ready to go. Not a bad combo for busy work days.

Enjoy the rest of the week<3


4 kommenttia:

 1. Kaunis takki - ja itse vasta kaivelen kaappien kätköjä, josko jostain löytyisi lämpöisemmät takitkin;)
  Valkoiset tennaritkin on jääneet hankkimatta vaikka jalat varmasti niistä ilahtuisivat - minulla nimittäin valkoinen olisi oman värisensä korkeintaan puoli tuntia!
  Kiitos - kivaa loppuviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Valkoinen on kieltämättä vähän epäkäytännöllinen väri, mutta pirtsakkuutta niissä on. Elän toivossa että ainakin nyt kuivilla keleillä selviävät suuremmitta sotkuitta työkenkinä. Rentoa lauantai-iltaa<3

   Poista
 2. Tennarit tosiaan, kivaa kun ovat muuttuneet salonkikelpoisiksi. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja terkkuja takaisin<3 Näin muuten tänään yhdellä suurinpiirtein meidän ikäisellä ladyllä pinkit tennarit mustan asun kanssa. Näyttivät aika kivalta nekin!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)