tiistai 11. lokakuuta 2016

Maanantain asu ja idea kiireisiin aamuihin - Monday outfit and a tip for busy mornings...

Näihin vähän pehmeisiin ja kohiseviin kuviin (kohina on siis termi, jolla kuvataan tuota kuvan epäterävyyttä ja ikään kuin" harmaata kalvoa") mennään ihan kohta kun syksy ehtii vähän pidemmälle ja kelloja siirretään. Ankeaa aikaa meille valokuvaaville blogin kirjoittajille. Pitää valita julkaiseeko huonompia kuvia vai pukeutuuko viikonloppuna uudelleen viikon asuihin ja vetää meikit nassuun vaikka tekisi kuinka mieli taivastella maailman menoa verkkareissa... Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella olette? Kumpi parempi?

Näihin sisävalossa kuvattuihin kuviin oli kuitenkin tällä kertaa syynä maanantain pitkä työpäivä ja sen jälkeen syttynyt inspis... Heh. Vielä 11 tunnin työpäivän päälle (siihen vielä liki 2 tuntia työmatkoihin lisäksi) onnistuin vielä saamaan inspiksen ja lamppu syttyi hetkeksi ennen kuin kyllä sitten ihan totaalisesti sammuinkin nukkumaan.


Inspiksenä oli tällä kertaa omasta mielestä tosi kiva maanantain työasu, jossa viihdyin hyvin ja se että päätin kerrasta siivota omassa pienessä työhuoneessani olevan vaaterekin ja ottaa sen todelliseen hyötykäyttöön. Eli penkasin vaatekomeroni täysin (ei puhuta nyt niistä ylimääräisistä vaatteista jotka vierashuoneen sängyllä odottavat selvitystään) ja valitsin koko viikoksi valmiiksi 6 sopivaa työasukokonaisuutta ja niihin kengät ja huivit myös. Tuossa kun pitäytyy,  ei voi tulla kiireaamuille tyypillistä vaatekriisiä. Kengillä ja asusteilla voi vähän sitten tehdä asusta virallisempaa tai rennompaa, miltä nyt sitten aamulla tuntuukin.

Mitä pidätte ideasta? Jos joka sunnuntai katsoisi vähän viikon säätä ja tekisi saman asian. 6 asua valmiiksi viikolle, eli siinä on yksi jo varallekin jos tekee normaalia 5 päivän työviikkoa.

Tiistai-illassa mennään, rentoa sellaista ja kauniita unia<3

Täällä sammuu lamppua ihan kohta...Its about that time of the year when the light is going to diminish so much that we have to start choosing wheather to use poor quality inside pics (like in this posting) or use weekend to take pics of the outfits from the week. These monday outfit pics taken inside were though due to the fact that I did work some overtime and came home after dark. I liked my monday outfit so I wanted to share it with you anyway.

I also wanted to share a tip for busy week mornings to spare some time choosing the outfit.

What if you would to it like this? Sunday evening look at the weather report and choose 6 outfits (one extra) and scarfs and some shoes to choose from and put them ready on a rack? Will this work?

Im certainly going to give it a shot. At least untill now its been working. I have spared some time  in the mornings and havent had a outfit crisis...

Tuesday evening, let´s get a week without one single oufit crisis!

Enjoy the rest of your week. I will get back and tell you if the ready to go rack worked...

4 kommenttia:

 1. Kylläpä olet tehokas - ja kiitos vinkistä; minulla on yksi rekki vierashuoneessa ja voisin sen hyvin työhuoneeseeni siirtää - kunhan vielä saisin ne vaatteetkin siihen valittua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnan vaikeus tottatotisesti oli täälläkin. Menin vaan sen mukaan mikä oli itsestä kaikista kivoimmat. Mutta kyllä säästi aikaa aamulla. Ei tarvinnut miettiä. Katsoi vaan että aha, noin kylmä, nyt otetaan tuo lämpimämpi... Ihanaa viikonloppua sinne ja nyt vaan valitsemaan ne lempparit siihen rekkiin niin pääset nauttimaan kiireettömistä aamuista<3

   Poista
 2. Tehokas nainen. Kun saisi rekin jonnekin. Oliskin kiva kasata useamman päivän vaatteet valmiiksi ja sitten vaan aamusta ottaa ne valmiina rekistä. Kätevää kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muuten oli oikeasti kätevää. Ja säästi aikaa. Sitä minulla ei liiemmin aamuisin ole kun olen vähän sellainen taivaanrannanmaalari että mietin ihan muita juttuja kun pitäisi jo tehokkaasti pakata itseään töihin. Mulla tuo rekki on työhuoneen kirjahyllyn edessä. Ei paras sisustusratkaisu, mutta käytännöllinen.

   Ihanaa viikonloppua maiju<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)