maanantai 24. lokakuuta 2016

Maanantain harmaa perusneule - Mondays grey basic sweater...Arvatkaapa minkä vaateasian kanssa olen tuskaillut viime aikoina?
Kadonneen villaneuleen metsästyksen kanssa. Yksi pirhanan harmaa neulepusero on piiloutunut niin hyvin tähän huusholliin että viikkojen metsästyksen jälkeenkään en ole sitä löytänyt. Ohuempi versio kuvan harmaasta neuleesta, sellainen joka sopii kivasti bleiserinkin alle. Jätin sen kesän ajaksi kylmiä ilmoja varten "helposti" saataville. Nyt se helposti on vaan osoittautunut vaikeasti tavoiteltavaksi. Se vaan jatkaa piilotteluaan, joten nyt mennään tämän paksumman harmaan kanssa.

En valita, lämpöinen kuin mikä ja sopii uuden huivin kanssa. Tällainen perusperus asu farkkujen kanssa. Mikä tämän helpompaa? Valkoinen kauluspaita alle, farkut jalkaan ja voilá, yksinkertainen perusasu on kasassa.

Huomiseksi on luvattu räntää pääkaupunkiseudullekin, taidan laittaa saman lämpöisen neuleen ja kääriytyä muutenkin lämpöiseen asuun.

Maanantaita mennään taas, arki on alkanut. Mukavaa työviikkoa<3This is kinda back to basics. How much more Basic can you be? Grey sweater, white shirt, jeans and black pumps. Works always. I have been looking for my other grey basic woolen sweater for a while now to wear under a jacket but it seems have gone awall so I have to settle to wear this more fluffy one without jacket. But Im not complaining, this is warm and cozy.

Have  a Great week<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)