sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Siniharmaa uusi huivi ja luonnonvalkoinen syystakki - New pale grey scarf and off-white coat...
Joskus on hauskaa ottaa asukuvia, varsinkin silloin kun on mukavat ja lämpimät vaatteet päällä, joissa todella viihtyy. Näiden asukuvien ottaminen oli hauskaa. Joskus vaan lapsettaa ja pitää koittaa tiputtaa vaahterasta loputkin lehdet. Radiossa muuten sanottiin että antakaa lehtien olla maassa viime tinkaan saakka ja nauttikaa syksyn väriloistosta hyvällä omallatunnolla...:)

Uusi kaulahuivi pääsi päälle ja kuviin heti kun se saapui ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pehmeä, suloisen lämmin, ihanan vaalea ja tervetullut lisä talvihuiveihin/kaulaliinoihin. Tätä pidän luultavasti joka toinen päivä kevääseen saakka. Väri on jotenkin suloisen vaaleansinertävän harmaa valkoisella raidalla. Sen kanssa lemppariksi muodostunut vaalea villakangastakki joka kivasti peittää ja lämmittää reisiin saakka. Kukapa olisi uskonut että karvakaulustakista karva irroitettuna tulee näin ehdoton lemppari?

Syksy on pukeutumisen kulta-aikaa. Saa kaivaa kaikki lempparit ja ihanat pehmoiset ja lämpimät neuleet kaapista ja kääriytyä niiden lämpöiseen syliin.
Tänään kaivoin ensimmäisen kerran takin alle jo superlämpöisen harmaan neuleenkin. Ja valkoisiin tennareihin olen ihan rakastunut<3


Nämä päivät ovat ihan parhaita ulkoiluun ja pataruokien laittoon.
Kirpakkaa ja ihanaa syksyistä sunnuntaita<3Sometimes posing for outfit photos is fun. Like this time. I just had to see if I can make the rest of the mable tree leaves to fall. Well, they didnt, but we had lots of fun.

Im seriously in love with my new pale grey/offwhite woolen scarf. Im probably going to wear it at least every other day until spring!

These are the best outfit pics when you have everything on that you simply love. perfect old jeans, warm greay sweater under the coat, soft and comfy coat, new pair of favourite sneakers and the perfect, soft and warm scarf. Fall is maybe the best outfit time.

It is so comforting to just cuddle in to warm and comfortable outfits and enjoy the beautiful colors of the fall. Although most of the leaves have allready fallen down, you can still enjoy the warm colors on the ground.  You can feel the chilly weathers ahead and air is so clear and crispy.

Enjoy your sunday<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)