lauantai 8. lokakuuta 2016

Luonnonvalkoinen neuletunika ja lauantailinkki - Off white sweater dress and Saturday link...

Syksyistä lauantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle<3


Lämmin uusi neuletunika poolokauluksella on otettu käyttöön. Oivallinen etäpäivän ja vapaa-ajan vaate niin  leggareiden kuin farkkujenkin kera.Lämmitti niskaa tämän päivän tuulessa ja perjantain etätyöpäivänä. Normimittaiselle tämä on varmaan enemmänkin mekko ja voin itsekin kuvitella käyttäväni mekkona sitten kun alkaa saapasaika. Torille ja kauppareissulle lainasin hovikuvaajan tekonahkatakkia joka mahtui hyvin tunikan päälle. Joulupukille taidan esittää toivomuksen mustista johdpur-tyylisistä nilkkureista. Taitaa olla aika saada sellaiset näiden liki loppuun käytettyjen ruskeiden kaveriksi.


Tunikassa on hauska vetoketjukaulus, joka tuo siihen vähän lisää kontrastia. Olen etsinyt tällaista vaaleaa poolokauluksella varustettua neuletunikaa tosi pitkään. Se on iätön ja ajaton. Tänä vuonna on todella paljon kivoja ja trendikkäistä oversize kokoisia neuleita tarjolla, nyt kannattaa pitää silmät auki, varsinkin meidän isokokoisten.

Ajatelkaa, lokakuun toista viikonloppua eletään ja vieläkin on lehtiä puissa ja ihanan aurinkoiset säät! En voinut vastustaa kiusausta olla räpsimättä kuvia meidän rinteessä kasvavasti suuresta pajusta, jossa on vielä ihanan keltaiset lehdet. Tänä vuonna syksy on oikeastaan hemmotellut meitä säiden puolesta.Lauantailinkkinä tänään on Styleheroine, uusimpia trendejä muodin maailmassa.
Kaukana tästä arjesta.

Tunnelmallista lauantai-iltaa.
Oversized sweater dress or tunic in offwhite color is something that has been on my shopping list like forever...

Finally I found one at a  reasonable price. Its great casual choice with leggings or jeans at home and running errands. I can even imagine myself wearing it as a dress with boots later in the winter. For normal sized person this would be onger but to me (nearly 5´9 ) its more like a tunic.

Today I also borrowed from the boys. The jacket is from hubbys closet, it was big enough to fit over the tunic.

Saturday link today is Styleheroine. Pretty far from my ordinary life, but I enjoyed watching the trendy pics.

Enjoy your saturday evening lovelies<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)