lauantai 29. lokakuuta 2016

Mitä kaipaan elämältä ja lauantailinkki - What I wish for in life and Saturday link...


Seesteisyyttä, rauhaa ja harmoniaa, höystettynä ilolla ja värillä. Siinä neljä asiaa, joita kaipaan eniten elämältä. Sama toivomus koskee niin vaatekomeron sisältöä, kodin sisustusta, parisuhdetta kuin työelämää ja omaa päätä ja sydäntä.

Tänä syksynä tuo toivomus ei ole oikein toteutunut. Kaikista näistä asioista eniten harmoniaa löytyy luultavasti vaatekomeron sisällöstä. Muuten elämä on ollut melkoista kaaosta, niin töissä kuin kotona. Työpäivät ovat olleet liian pitkiä ja kotona tuntuu olevan kaaos kun työpäivien jälkeen ei enää ehdi eikä jaksa sitä tehdä kaikkea mitä pitäisi ja haluaisi.

Ajattelin aloittaa tämän kaaoksen kesyttämisen siitä, mikä vie eniten aikaa ja energiaa, pitkistä työpäivistä ja siirtyä tekemään suht normaalia työaikaa. Josko se vaikuttaisi positiivisesti kaikkeen muuhunkin?

Ajattelin käydä vihdoin ostamassa Marie Kondon "Siivouksen elämänmullistava taika" kirjan ja joka päivä toteuttaa vähän KonMari-filosofiaa ja siivota ylimääräistä tavaraa pois. Loppujen lopuksi filosofiahan on aika yksinkertainen. Vaikeampaa on osata viikata esimerkiksi vaatteet oikein ja saada järjestys pysymään jatkossakin.

Tällaisia ajatuksia lauantaiaamulle tänään.

Eilisen työpäivän asuvärinä oli mustaa. Musta on minulle vähän sellainen "kun mikään muu ei huvita-väri", ei mikään suoranainen lemppari. Musta villaneule on sama neule mikä minulla on myös harmaana ja molemmat ovat varsinaisia laiskan asupäivän pelastajia. Malli on oikeastaan ihan laatikko ja mietinkin että mitenhän vaikea olisi kutoa tällainen itse jossain kolmannessakin värissä?

Kotimatkalla kävin myös laiskuuttani hakemassa Lidl:stä ruotsalaisia lihapullia. Tänään on laiskan emännän lihapullat ja muusi-päivä...:)) Joskus laiskuus on hyväksi.

Lauantailinkki on ihana http://sosageblog.com/.Täällä vihmoo kylmä syysmyrsky. Kääriytykää tekin lämpöiseen neuleeseen<3

Laiskaa ja ihanaa lauantaita<3The things I wish more than anything in life are serenity, harmony, peace with a dash of color and joy. It goes to everything really. Work, relationships, home and wardrope and in my head and heart.

This fall none of those have really happened. I have been working too long hours and have had way too little time to make all the things I enjoy happen.

Im determined to change all that and Im planning to start by working less hours in the in the beginning weeks. I need more time to make changes at home. To change this place more enjoyable and peacefull and get rid of all the clutter. Im going to go today and buy Marie Kondos book "The Life-Changing Magic of Tidying Up".
Its a start at least.

Yesterdays outfit was all black. One of those "When all else fails, wear black"-days.  This is the same lovely woolen sweater that I have also in grey and I just love the warmth and comfort of it. It actually kind of hugs you and keeps you nice and warm.

Saturday link today is lovely so sage. I love the simple name and its a gorgeus blog too.

Enjoy your weekend<3
l

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)