keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Sininen neuletakki ja kriisiaamu - Navy blue cardigan and morning crisis...
Terveisiä Tampereelta, josta kotiuduin illansuussa.

Tänään aloitin poikkeuksellisesti aamuni ajelemalla asiakasta katsomaan Tampereelle.
Tai siis aamu alkoi kyllä sitä ennen jo aika monella pienellä kriisillä. Ensimmäisenä aamulla heräsin jo ennen kellon soittoa siihen että yksi koirista ei voinut ihan hyvin, vaan unenpöpperöisenä sain kivuta sängystä hoitamaan meidän Ikkeä. Onneksi huono olo ja tilanne meni nopeasti ohi. Sen jälkeen iskin pikkuvarpaani tuolin jalkaan niin että pompin ärräpäitä luettelemassa hyvän aikaa ja mietin että mahtoiko se murtua, mutta tuskin sentään, koska sillä pääsee kävelemään. Sen jälkeen puolityhjä meikkivoidepurkki päätti sanoa äänekkäästi spruut ja laskeutua osaksi juuri pestylle ja silitetylle valkoiselle paidalle! Ihan justiinsa juuri tällaisena aamuna kun piti päästä kohtuullisen siistin näköisenä ovesta ajoissa ulos. Että ihan arkista aamua justiinsa juu...

No pääsin sitten onneksi kuitenkin ajoissa lähtemään ajamaan kohti Tamperetta vain todetakseni että kiva ruuhka ja tosi paljon oli liikenteessä pimeillä ja puolipimeillä polkupyörillä ja kävellen lapsia menossa kouluun ja aikuisia töihinsä. Heijastin löytyi ehkä yhdeltä neljästä. Muistakaa hyvät ihmiset se heijastin ja valot pyörään! Halpa henkivakuutus. Meidän kapeilla teillä saa olla pimeällä tosi tarkkana ajellessaan. Onneksi minulla on viime talvena hankitut tosi hyvät silmälasit. Varsinkin pimeällä ja hämärässä ne ovat tarpeen.

Päivä oli kivaa vaihtelua jatkuvaan silmiä rasittavaan päätetyöhön. Ihan tervetullut poikkeus. Sen verran olen tullut iän myötä mukavuudenhaluiseksi että jakkuun harvoin edes asiakkaallekaan pukeudun, varsinkaan jos edessä on pitkä ajomatka kuten tänään. Eikä se meidän alalla useinmiten ole tarpeenkaan. Sininen neuletakki sai korvata muodollisemman pukeutumisen tällä kertaa. Oli helppo, lämmin ja mukava olla ja olen huomannut että se oma hyvä olo ja se että on ihan oma itsenä myös vaikuttaa asiakastapaamisen sujuvuuteen. Mieluummin näin kuin ajomatkalla rypistyneessä jakkupuvussa kärvistellen. Ja sitä paitsi jos päivä jatkuu aamusta kriisien kera, ei esimerkiksi huoltoaseman kahvilassa läikytetty kahvitahra näy tummassa neuleessa. Suosittelen...:))

Onneksi on keskiviikko ja vain kaksi työpäivää jäljellä<3Why is it that every time you are in a hurry to a meeting crisis start to happen in the Morning?
I woke up to one dog being a little sick luckily it passed (dog feeling sick passed,, not the dog!). Then I hit my pinky toe to a chair so hard that I was wondering if it actually broke. After that my make-up fluid squarted into a white blouse...

Eventually I was ready to hit the road. I went to visit a client to Tampere this Morning and it was refreshing event in the middle of a busy office week.

Instead of a wearing a formal jacket orsuit I chose to wear navy blue cardigan. It is more practical when you have to drive long distances and very rarely my customer meatings are so formal the they require business suit. Thank God for that! I hate the feeling sitting in wrinkled suit feeling cold, uncomfortable and not myself in a long meeting. I also have noticed that if I feel more "me" and happy and comfortable also the meetings go better.

Wednesday. Im waiting for the weekend to start allready...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)