maanantai 17. lokakuuta 2016

Musta syystakki - Black Fall coat...

Happy, Happy, Happy<3

Kuulostaa ihan pöhköltä mutta viikon kestäneestä raihnaisuudesta ja lihasjumeista huolimatta olen ihan superonnellinen ensinnäkin siitä että perjantaina sain vihdoin 5 viikkoa korjaamolla lojuneen autoni takaisin (älkää kysykö, kaikki suomen autohuollot eivät nimittäin ole hyviä eivätkä päteviä jajajaja...) ja pääsen vihdoinkin kuskaamaan kaikkia koiria, 90-vuotiasta äitiä jota ei hänen kunnossaan meidän kakkosautokanikoppiin saa enää istutettua ja pääsen käyttämään mustaa takkia ilman että koko hela hoito ui koirankarvoissa! Ihanaa!

Joskus vaan pienet asiat tekevät onnelliseksi. Vaikkakin minulle auto on pakollinen väline, jotta pääsen edes töihin ja työmatkat pitkiä, niin ei kai se ihan pienikään asia ole kun sen saa takaisin. Pätkis on ihku, vaikka siinä onkin omat vikansa. Siis mun auto.

Mustaa, harmaata ja valkoista. Ne valkoiset tennarit ja rakkaat räjähtämässä olevat harmaat farkut, istumisesta ryppyinen puuvillapaitis, lämmin kaulaliina ja koirakarvaton takki. Siinä tämän maanantain tunnelmat. Ihan omannäköinen asu. Aina mulla on paita rypyssä ja joku vähän sinne päin. Ei taida tulla täydellistä tyylitaituria minusta koskaan. Eikä tarvitsekaan. Eräs toinenkin aikuisbloggaaja sanoi tuossa vähän aikaa sitten että tässä iässä on ihanan vapauttavaa kun voi olla miten itse tykkää. Se on totta. Ei enää hae eikä tarvitse muiden hyväksyntää. Jos haluaa kulkea töissä ryppyisessä paidassa niin kulkee vaan. Ei se elämäkään rypytöntä ole. Kaukana siitä!

Ihanaa maanantai-iltaa ja alkanutta viikkoa<3Ja joku takkikuva mekonkin kanssa löytyi viikonlopulta...

Happy, Happy, Happy<3

I finally  got my car back from the repair shop after waiting for a 5 life long weeks! It means more comfortable rides to the office, been able to take all my dogs into the same car again, driving around my 90 year old mom and wearing a black coat without it being in dog hair allover.

Todays oufit is so me... Warm scarf, black coat from last spring, old favourite grey jeans and wrinkled white shirt with white sneakers. Comfy and warm. I feel like home in this outfit.

Have a Great week<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)