sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Vinkkejä villaisen kaulaliinan metsästykseen - Hunting for a wool scarf...
Se trendi alkoi varmaankin siitä jokaisen tuntemasta Acne Canada kaulaliinasta. Pitkä, villainen ja leveä kaulaliina. Pituutta 2m ja leveys 70cm.

Ihana, kaunis lämmin ja kallis. 150 euroa kaulaliinasta on aika paljon minun mielestäni. Toisille merkki on tärkeä, käytettyjäkään ei oikein löydy mistään tori.fi:stä tai huutonetistä. Menevät samantien kaupaksi kun sinne tulevat.

Meidän pienikukkaroisten vilukissojen suureksi iloksi samanlaisen saa paljon edullisemminkin jollei merkistä välitä. Kuka kulkee tuotemerkki näkyvissä muutenkaan? Ei kai kukaan enää?

Minulta löytyy useamman valmistajan samanlaisia kaulaliinoja useampi kappale, jotka ovat syksystä kevääseen käytössä lähes päivittäin. Piti oikein kurkata että minkähän merkkinen viime kevään alesta ostettu tummansinimeleerattu oikein onkaan. Se on Ichi-merkkinen ja ihan yhtä hyvä kuin kalliimpikin merkki. Minä en tunne, koe, näe mitään eroa laadussa enkä lämmössä tai kutittavuudessa. Pinon alimmainen harmaa nimittäin on se Acnen Canada.

Näissä villaisissa kaulaliinoissa joita voi myös käyttää muuten kokonsa ansioista myös hartioilla lämmikkeenä (kylmissä neukkareissa ihan must meillä töissä) on kuitenkin se huono puoli että kun hankkii yhden, haluaakin toisen jossain muussa värissä ja sitten kolmannen... Minun mieleni tekisi ihan sellaista kaunista beigeä tai vaaleanharmaata ja pikainen nettikierros osoitti että hintahaitari on aivan hurja. Jopa liki 200 euroa.

Vaan etsivä löytää kun haluaa ja viitsii. Nettikierroksen halvin oli edelleen Ichi, jota löytyi Zalandolta ihan kivoissa väreissä hintaa 49.95eur klik. Hyvänä kakkosena tulee norjalaisen merkin arniesays:n Equator kaksivärinen kaulaliina Booz:in nettisivuilla klik 75,00 eurolla. Ja tasoissa sen kanssa Selected Femmen SFMARY 74,95 perustummanharmaana ja mustana klik. Lisäksi Bootz:lta löytyi Invearin Kara scarf hintaan 79,95 euroa klik.

Ja edelleenkin vinkkinä, näitä kaulahuiveja saa aika usein alesta (niitä värejä joita on jäljellä) aina sesongin ulkopuolella. Silloin kannattaa olla tarkkana, jos mieli tekee investoida villaiseen.
Minulla on käytössä myös akryylistä tehtyjä isoja kaulaliinoja, varsinkin ruudullisia, joita ei oikein villaisena ole tarjollakaan, mutta niiden kestävyys ja materiaalin säilyminen kauniina ei ole ihan samaa luokkaa villaisten kanssa. Mutta jos väriä elämään haluaa, joutuu luultavasti tekemään kompromissin villan ja värin välillä. Tykkään kovasti myös noista klassisista ruutukuoseista.

Toivottavasti tästä postauksesta oli apua jos joku tuskailee kukkarolle ystävällisen lämpimän kaulaliinan ostoa.

Kirpsakkaa sunnuntaita<3
Minä otan kaulaliinat kaapista ja lähden ulkoilemaan koirien kanssa.

Hunting for a woolen scarf is a jungle. The price range is huge! Cheapest I could find was Ichi woolen scarf in online shop 49,95eur and the priciest ones were almous 200 euros. Who pays 200 euros for a scarf???

Im huge fan of woolen scarfs. I basicly live in them from Fall to Spring. The bad thing is that when you buy one and love it, you want to get same kind in different colors. Now Im hunting for a pale beige or pale grey. Which ever I can find in a reasonable price. Above (in the finnish text) I listed some of my cheap favourites. 50 euros is very reasonable price for a a 200cm x 70cm woolen scarf.

If you want more color though or patterns you may have to settle for a acrylic one since woolen huge checkered or plaided scarf is very tricky to find. Most of them are small regular sized and I love the huge ones.

How about you? Is the oversized wool scarf a must?

Chilly sunday today, Im going to out and most definately wearing a scarf!

Enjoy your Sunday<3

1 kommentti:

  1. Moi,
    tulin tänne, kun satuin googlailemaan kaulaliinoja. Itse olen löytänyt upeita 100% villahuiveja edullisesti Stockmannilta esim. Global-merkiltä ja Christelle&Co - kumpaisiakin saattaa perusväreissä olla varsin ok 40-50€ tarjouksessa esim. Hulluilla päivillä tai kantistarjouksena.
    Toinen yllättävä oli Weekdayn nettikauppa. Tilasin sieltä valtavan, kirkkaan keltaisen 100% villaisen huivin 40€ - on ainakin tämän syksyn ja talven perusteella todella hyvälaatuinen! Onnea huiviapajille, jos ne vielä näin parinkin vuoden jälkeen ovat ajankohtaisia!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)