sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Harmaa neulepusero ja uusi hiusmalli - Grey sweater and new hair style...








Aurinkoista huomenta ihanaiset.

Tässä asua eiliseltä, käytiin etsimässä kadonnutta kissaa, lounaalla N´avetassa ja vähän ostoksilla Villa Nokkosessa ja vielä kahvittelemassakin ystävän luona tässä samaisessa asussa.



Puuh... Arvatkaapa mitä olen tässä ihmetellyt tovin?

Näitä kaikkia uusia Some sovelluksia ja ohjelmia. Sainpa niin paljon aikaiseksi että olen nyt Instagraminkin onnellinen? käyttäjä... En oikein tiedä että miten tässä niin kävi että bloggaaminen oli kiva harrastus ja nyt ei tahdo pysyä enää perässä näissä uusissa jutuissa ollenkaan. Uusi hieno sanakin on keksitty. "Sisällöntuottaja". Jessus sentään. Ihan sama kun työelämässä ei enää saa sanoa sanaa "ongelma" vaan pitää puhua "haasteista". Miltäs kuulostaa seuraava lause? "Tällä sisällöntuottajalla on nyt hieman haasteita pysyä näiden nykyisten somesovellusten tahdissa." No noista sivulinkeistä se Insta nyt kuitenkin löytyy jos haluatte käydä kurkkimassa. Siellä on vähän sitä sun tätä, mitä kameran eteen kulloinkin tulee.

Somet sikseen (ja sukseen) ja asiaan. Vanha neule ja uusi hiusmalli.

Kaivoin jo jokin aika sitten vanhan ihanan viime talvisen harmaan jättineuleen kaapista ja ai miten ihana siinä onkaan ollut asua näiden syksyn tuulien vihmoessa. Ei ole kylmä, eikä kuuma vaan sopivan lämmin. Yksi parhaista hankinnoista ikinä! Sen kaverina lomalla on olleet lähes päivittäin boyfriend farkut ja harmaat lenkkarit. Mukavaa, rentoa, lämmintä ja helppoa. Ja sitä paitsi harmaa neule on vieläkin trendikäs... Toivottavasti se on sitä vielä mummonakin, koska tästä vaatteesta en luovu...

Ja anoppi kävi ja leikkasi hiukset vielä vähän edellistä mallia lyhyemmäksi eikä mikään voisi olla yhtä helppoa kuin näiden laittaminen. Superhelppo malli. Vähän aamulla kostuttaa jollei halua pestä, rutistelee suolasuihkeen kanssa malliinsa ja aikaa menee tasan kaksi minuuttia. Anoppi itse epäili että tulikohan siitä nyt liian lyhyt, mutta minä tykkään itse ihan kybällä. Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella olette? Jättineule ja lyhyet hiukset. Vähän on välillä poikamainen olo.




Sunnuntaita mennään, ihana syksy on saapunut.
Nautitaan vielä tästä vapaasta, Ihanaa sunnuntaita<3




Remember this woolen sweater from last winter? I found it from the closet again and have been practically living in it the whole vacation week. Its always warm enough and never too warm for these little chilly Autumn weathers. Also my boyfriend jeans and grey sneakers have been the free time uniform this week.

Mother-in-law also came by to cut my hair even little shorter than couple of weeks ago. She was actually worried if its now too short but I love the new model. Nothing more easier than this. Just little salt spray in the Morning and Im good to go! It takes about 2 minutes to get it fixed. I do have a bit of a tomboy feeling but right now Im just loving it.

Sunday and gorgeous Autumn is here.

Enjoy your sunday<3

12 kommenttia:

  1. Hih mua niin nauratti tuo sisällöntuottja ym. juttu. Kaikenlaista ;) Välillä kyllä mietin, että nyt joku taho yrittää tehdä bisnestä meillä bloggareilla ;)

    Mutta asiaan, eli neuleesi on ihana ja uusi lyhyt hiusmalli upea. Tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara<3 Neuleet on syksyllä ihan ehdottomia lemppareita ja uusi hiusmalli kummasti piristää päivää. Osa neuleista on vaan vielä kesän jäljiltä komeron syövereissä. Mukavaa viikkoa<3

      Poista
  2. Aloin seuraamaan instassa ja hih ei välitetä noista termeistä, vaan tehdään omaa juttua. Ihana syksyinen asu! Kun teimme Unelmieni vuosi kalenterin tiimoilta aarrekarttaa, bongasin sut olikohan Kodin kuvalehdestä, lehdestä en ole varma. Mutta oli kiva ylläri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Olet tainnut kompastua tosi vanhaan lehteen...:)) Siitä on kyllä jo monen monta vuotta... Kiva kun sain sinusta instaseuraajan. Kiva ohjelma, vähän kyllä hämää nuo neliön malliset kuvat, mutta kai niihinkin tottuu?

      Poista
  3. Me ollaan ihan hiussamiksia ;)
    Liityn Instassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin helppo lyhyt ja kihara malli. Voisin pitää kesälläkin lyhyttä, mutta kun on tottunut kietaisemaan ponnarin niin talven jälkeen sitä vähän kaipaa. Kiva kun löysit instan sinäkin. Leppoisaa syysviikkoa<3

      Poista
  4. Kaunis syksyinen asu. Ja joo onhan noita termejä ja somekanavia niin että sekaisinhan niissä menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Souliina<3 Termejä on niin paljon jo että joskus tulee pohtineeksi että onko kaikelle oikeastaan edes tarve, mutta kai se vähän niin että jokaiselle pitää olla sopiva. Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Aurinkoista viikkoa sinulle<3 Kiva kun löysit tänne kommentoimaan.

      Poista
  5. Ihana neulepusero! Se sopii syksyyn kuin piste i:n päälle. Ja hyvännäköinen look tukassasi.
    Tervetuloa Instagramin maailmaan, sinä sisällöntuottaja :) Menenkin samantien kurkkimaan instan puolelle.
    Lumoa lokakuuhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula<3 Lumoa tässä kyllä aletaan jo syyspimeyteen tarvitsemaan jos meinaa sisällöntuottajana jatkaa...:)) Oiskohan se komeaa jos käyntikortissa lukisi että "Sisällöntuottaja"?? Instagram on uutta minulle, tovi menee harjoitellessa. Aurinkoista viikkoa sinne<3

      Poista
  6. Upea neule! Käyn etsimässä sut Instasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katja<3 Neule on ihan super. Tosi pehmeä ja niin paljon villaa kuitenkin että sopivasti lämmin ja sen voi heittää päälle melkein minkä kanssa vaan! Tämän otan mukaan sitten vanhainkotiin...:))

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)