lauantai 18. tammikuuta 2014

Harmaa duffeli ja lauantai linkki...


Harvinaista kyllä kaikki asukuvat kameran kätköistä on esitelty, paitsi tämä harmaa duffelihankinta joululta. Toki sekin on kerran jo blogissa esiintynyt, mutta tässä muutama kuva edestä ja takaa. Koville pakkasillehan tästä ei suurta iloa ole, mutta vuoden vaihteen keleille aivan oiva hankinta. Toisin kuin perinteiset duffelit tämä on vähän A-linjainen leveämpi malli alhaalta. 60% villa ja 40% muita kuituja takaa kohtuullisen lämmön. Lisäksi omani on suurempi koko kuin normaalisti, koska haluan talvitakkieni alle mahtuvan myös paksun neuleen tarvittaessa.

Lupailin viikolla että perjantaisin alan lisäämään kivan linkin viikonlopun lukemisiksi, mutta koska eilinen ilta meni suursiivouksen parissa ja joskus työviikon jälkeen perjantaisin olo on aika poikkinainen niin lauantai linkki tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Tämän lauantain linkki on My Style Pill, joka on hauska nuoren stylistin blogi, jossa voi seurata vähän nuorekkaampaa maailman menoa ja hauskaa värien ja asusteiden käyttöä. 

Leppoisaa pakkasviikonloppua!



 Rarely enough all outfits of the day pics are allready shown here exept for the new grey coat that I bought as a christmas present for myself. So here is a closer look at it. Its a bit A-line and a little bigger a a size I usually wear because I want to fit a warm knits under it as well. Its not much use on these cold days that we are having now but its great coat for a little warmer winter and fall weathers. Last week I promised to add a nice link to every friday/saturday post so here is todays saturday link. My Style Pill is a block from a young stylist that its been nice to follow. Have a Great Weekend!





10 kommenttia:

  1. Ihana takki. Malli on niin sun oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti maiju<3 Tämä on mulle myös ihan huippukäytännöllinen, ei näy kaikki koirankarvat...:D Kaunista viikonloppua!

      Poista
  2. Duffeli on takki, joka muiden päällä näyttää kivalle, mutta ei itsellä...tämä taitaa olla sama kuin pipojen kanssa =D. Kiitos linkistä, ainakin pikaisella vilkaisulla näytti kivalle blogille, täytyypä tutustua tarkemmin ajan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun nyt otit puheeksi niin luulen ettei kukaan näytä hyvältä pipossa, minä en ainakaan...:D Pipohäpeästä huolimatta seuraavassa postauksessa on pipo! :D

      Poista
  3. Kaunis duffeli - ja hieno väri. Sopii sinulle! Ja kiitos linkistä - pitääpä käydä vilkuilemassa;)
    Aurinkoista viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  4. Voi kun kaunis takki, sopii sulle todella hyvin. Linkki on tottakai vilkaistava ;)
    Oikein ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia<3 Tässä kohtaa sunnuntaita täytynee toivottaa jo mukavaa ensi viikkoa!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)