sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Kosmetiikan ihmemaassa osa I - Wondering new cosmetics vol I...
Olen tosi laiska seuraamaan mitä kosmetiikan saralla tapahtuu ja viime talven tapahtumien vuoksi oma naama on jäänyt ihan minimihoidolle. Ja kyllä vaan se valitettavasti näkyy ihon kunnossa. En edes jaksa muistaa koska olisin tehnyt ihon hoitoon liittyviä ostoksia viimeksi.Nyt sitten jouduin tekemään niitä senkin edestä kun käytännössä kaikki alkaa olla kaapista loppu. Se hyvä puoli tässä on etten osta mitään heräteostoksia kosmetiikan saralla lähes milloinkaan. Huono puoli siinä on ettei tule seurattua mitä uutta ja miksi, kun käyttää vanhat purkit aina loppuun. Nyt on lisää kaikenlaisia AHA, BHA ja Hyaluronihappoja sisältäviä tuotteita, on fermentoituja tuotteita, on voiteita joista mainostetaan että tämä nostaa ihosta syvältä kosteuden pintaan jossa sitä tarvitaan ja heti seuraavan tuotteen kohdalla sanotaan että tämä jättää kosteuden sinne pinnan alle missä sen pitää ollakin ja estää tuota syvemmällä olevaa kosteutta nousemaan pintaan... Siis viidakko sanon minä.

Etsiessäni löysin Me Naiset lehden artikkelin täältä, jossa onneksi selitettiin edes ne hapot käsitettävällä tavalla.  Tosin siinäkin unohdettiin mainita että esimerkiksi hyaluronihappo altistaa auringolle, joten muistakaa hyvät naiset aurinkosuoja, minä unohdin sitä ostaa, nyt oli tullut joku uusi vesiliukoinen jota vaan suihkutetaan kasvoille... Uutta ja ihmeellistä minulle sekin...

Huonoa omaatuntoa poden ehkä siitä että harvoin käytän kivijalkakauppoja, mutta siihen on syynsä. En pysty ostamaan kosmetiikkaa viidessä minuutissa jos vanha purkki on loppu, eikä just samanlaista enää olekaan saatavissa. Kerran vuodessa jotain ostavalle se on karua todellisuutta. Kaupassa lisäksi kyljessä on kiinni innokas myyjä, joka aika harvoin kuuntelee omia toiveitani ja yleensä suosittelee tuotetta, joka on vähemmän eko kuin mihin itse pyrin. Tuossa parina päivänä selasin isoimpien nettikauppojen valikoimia ja huomasin että taas on yksi sun toinen käyttämäni tuote häipynyt markkinoilta tai ei ainakaan ollut niistä saatavilla. Oma suosikki on kauan ollut ruotsalainen ekosarja Estelle & Thild. No eihän tuota loppunutta yövoidetta saanut enää, joten tilalle nyt tuli sitten kokeiluun Whamisan tuotteita. Onneksi sentään ET:n päivävoidetta on vähän vielä jäljellä ja sitä näemmä saa vielä. (Siinä on muuten sitä hyaluronihappoakin).


Otin kaksi voidetta arvostelujen perusteella ja nyt niitä pari päivää käytettyäni olen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Varsinkin tuo aika paksu 24h hoitovoide on noussut ihan suosikiksi. Se on paksu ja ravitseva olematta liian rasvainen pintakuivalle iholleni. Tuoksu niissä on pirteä kevyen sitruunainen, joka tuntuu omaan nenään kivalta.

Siis melkein ensimmäiset korealaistuotteet asettuivat nyt  kaappiin asumaan. Ennestään siellä on ollut BHA:ta sisältävä kasvovesi, jota olen pyrkinyt käyttämään varsinkin viime aikoina koska se pitää näppyjä kurissa ja vähäinen uni ja epäterveellinen elämä tuppaa saada niitä aikaan. Siinä on jotain etanaeliksiiriäkin, joten se ei sovi vegaaneille.

Kertokaa hyvät naiset miten te siellä ruudun toisella puolella selviätte tästä kosmetiikkaviidakoista? Onko kaikilla muilla hapot, korealainen kosteutuspuhdistus ja muut ihmeaineet hallussa vai tunnetteko seikkailevanne samassa ihmemaassa kuin minäkin? 

Onneksi on sunnuntai ja naamarasvaa kaapissa, kyllä kai se tästä. Maanantaina varmaan herään rypyttömänä ja nuorentuneena. 

Sitä odotellessa, aurinkoa päiväänne<3 I buy new nourishing and caring lotions maybe once a year. I always aim for the more organic brands but sometimes after not needing anything for a year they are just sold out since new products arrive to brands so fast that I loose track what is happening. 
Now I was forced to change the night lotion that I have been using (Estelle & Thild) since it does not exist anymore. After carefull reading I chose Whamisas products instead. One is fermented ( I have never tried fermented before, just couple months ago I first heard about those) and the other is your Basic 24hour nourishing cream. 

After using those for couple of days now, I can say that I really like those even they are somewhat different from my old products. I like the  feel and the mild citrus scent. 
I can almous imagine waking up monday Morning and feel rejuvenated...:))

Sunday. Enjoy<3

2 kommenttia:

 1. Ihania brändejä olet hankkinut, Whamisaa on suitsutettu ja Estelle Thildistä tykkään todella paljon. Juu ja ei seitsemän lajin kerrostaminen iholle ei ole meikäläisen juttu. Hoitotiiviste tai kasvovesi, seerumi ja sitten voide.

  Ihanaa vappua Sari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Ihanaa vappuviikonloppua tulossa olevasta takatalvesta huolimatta!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)