maanantai 22. huhtikuuta 2019

Asut kylmään ja lämpimään päivään - Oufits for cold and warm spring days...
Kuten lumesta näkee nämä  kuvat on räpsitty juuri ennen pääsiäistä kun meillä oli vielä aika paljon lunta siinä missä Helsingissä ei enää ollut lumen häivääkään. Nyt pääsiäisen aikana se on melkein jo kokonaan hävinnyt. 

Molemmat asut ovat yhtälailla hätäisesti kaapista aamulla haalittuja. Kun nukkuu pommiin eikä ole laittanut illalla vaatteita valmiiksi, on melkoisen kiireen seurauksena aina aikalailla neutraalia ja minulle normia toimistovaatetta. 


Ulkona kuvattu asu oli aika passeli lämpimälle päivälle ja sisällä kuvattu taas sopiva siihen kun aamulla lähti töihin -6 asteen lukemissa. Kaivoin vaaleanharmaan lämpimän neuletakin kaapista ja totesin että sekin on jäänyt koko talven käyttämättä. No, nyt sitten pääsi käyttöön. 

Ensi viikolle täytyykin sitten jo alkaa miettimään lämpimän sään asuja, jokohan sitä tarkenisi ajalle vaikka ihan neuletakissa töihin tai jopa bleiserissä? En ole vielä näin pääsiäisen jälkeen ajatustakaan uhrannut asuille, pieni siivouspuuska sen sijaan on kotona menossa. Kevätaurinko kuin paljastaa armottomasti kaikki nuhjuiset nurkat.
Täällä on vähän istutettu myös orvokkeja ja tänään ajattelin istuttaa ulos pelargonioita, joskin ne on nostettava pahimmiksi hallaöiksi sisälle. Ihan vaan vinkkinä jos teiltä pääsee pelargonia paleltumaan, se kyllä lähtee siitä huolimatta vielä kasvuun kun vähän aikaa odottelee, aika sitkeitä sekä kylmälle että kuumalle säälle nuo vanhan ajan pelargoniat.Before Easter we had warmer days and colder days. But still a bit of snow even. These are my go-to-outfits from last week. Light colors but warm materials for Spring days. 

4 kommenttia:

 1. Oi kun kivoja vaaleita kokonaisuuksia kumpikin!

  Voi niin se pukeutuminen, varmaan alkavat ne päivät kun sitä raahaa sitä takkia mukana vaikka sille ei oikeastaan olisi kyllä tarve. Saa nähdä koska sen uskaltaa jättää kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta. Minäkin lähden aamulla niin aikaisin että usein on todella kylmä. +2 astetta taisi olla toissapäivänä aamulla ja iltapäivällä olikin sitten varjossa +19. Kevytuntsika oli aamulla päällä, se on helppo laittaa kassiin iltapäivällä. Villakangastakkia on vähän hankala kuljetella. Aurinkoista ja lämmintä viikkoa Satu<3

   Poista
 2. Molemmat asut ovat näyttävät kivalta ja ovat varmasti mukavat päällä. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Mukavuus taitaa olla nykyään se minkä mukaan pukeudun. Nyt on kyllä haasteita kun aamun ja iltapäivän ero saattaa olla jopa 20 astetta. Täytyy laittaa mietintämyssy päähän ettei tarvitse raahata ylimääräisiä vaatteita kilotolkulla iltapäivällä... Lämmintä ja aurinkoista kevätviikkoa sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)