keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Kun pohjoisesta tuulee - When wind blows from the north...

Pohjoistuuli. Aamulla satoi lunta ja alijäähtynyttä vettä, tiet taas lumessa ja jäässä. Arvatkaapa tuntuiko ihan omalta elämältä? Omassa elämässä on koko lopputalven ja kevään puhaltaneet negatiiviset jutut ja elämän vastatuulessa ei ole ihan normaalisti blogikaan päivittynyt. Vastatuuli ei vieläkään ihan ole loppunut, mutta kevät tulee vääjäämättä surunkin läpi. 

Vaatevalinnat ovat olleet lämpimiä ja mukavia, vanha vihreä oikeaa villaa oleva neulepuserokin pääsi päälle syksyisestä väristään huolimatta. Vilukissana odotan kunnon kevättä ja luulen että vaatteisiin liittyvät kevätinspiraatiot tulevat vasta lämmön ja auringon myötä. Joskin aurinko raadollisesti paljastaa myös likaiset ikkunat ja viime aikoina olen toivonut että vitsi kun meillä kävisi siivooja edes kerran. 

Oma jaksaminen on edelleen ohuessa. "Ylimääräisiä" velvollisuuksia on kevät myös tuonut tullessaan ja ne tuntuvat fyysisen jaksamisen haasteena nyt kun vielä kunto ei ole pitkittyneen flunssan jäljiltä kohdallaan. Nyt tuntuu kuitenkin siltä että ainakin meillä töissä on flunssa-aalto vihdoin katkennut eikä talo ole enää täynnä flunssaisia ihmisiä jotka yksitellen kaatuvat petiin. 

Mietin pitkään että jaanko viimeisimmän elämään tulleen surun tänne blogiin saakka, mutta päätin olla jakamatta, olkoon tämä paikka, jossa saisi ennemmin aurinko paistaa. Sen verran kerrottakoon että meidän eläinkatras vähentyi viikonloppuna yhdellä rakkaalla jäsenellä ja se tuntuu tässä menetysten keväässä tosi epäoikeudenmukaiselta. 

Kevättä odotellessa kääriydyn iltaisin kotonakin villaan ja nytkin takassa palaa tuli. Mikään mahti maailmassa ei saa tuonne pohjoistuuleen enää vapaaehtoisesti menemään. 
Kevättä odotellessa, nauttikaa loppuviikosta<3 
Im not finding the right Spring mood right now. Im guessing that the chilly north wind has something to do with it. It was snowing last night and this Morning everything was chilly and icy. Roads, yard, car... and my mood. 
Untill the Spring really comes, Im enjoying warm woolen sweaters like this green one. 
6 kommenttia:

 1. No voi kurja :(. Mikä siinä onkin, että murheet tuntuvat kasaantuvan ja justiin, kun kuvittele, että eiköhän se ollut tässä, niin vielä jotain tapahtuu. En voi muuta kuin toivoa, että teille koittaa pian hyvien asioiden suma, jossa kivat jutut puolestaan seuraa toinen toisiaan <3

  Ja mun mielestä neule ei ole yhtään syksyinen, vaan hyvinkin tän hetkiseen kevääseen sopiva, kun ympäristö ei vielä pursua sitä heleän keväänvihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, murheet tuntuvat usein elämässä kasaantuvan. Enpäs muista koska iloiset asiat olisivat tehneet samaa? Vai eikö sitä silloin edes huomaa? Mene ja tiedä. Pitkään mietin tuossa vanhaa sananlaskua "ei kahta ilman kolmatta", mutta en uskaltanut ääneen sanoa ennen kuin sitten se kolmas nyt sattui. Mistä lie tuokin suomalainen sanonta. Nyt ei voi olla muuta kuin suunta ylöspäin! Vihreää kevättä odotellessa! Meillä on vielä 1/3 pihasta lumen peitossa...

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. No voi kurjuus :( Toivottavasti pääsiäinen tuo sopivaa hengähdystaukoa kaikkeen kevään kiireeseen ja murheeseen.

  Hyvää pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa! Lämmin sää taitaa meitä helliä tänä pääsiäisenä<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)