torstai 9. toukokuuta 2019

Kesään röyhelöpusero ja bleiseri - Ruffle blouse and blazer...
Heipat pitkästä aikaa täältä ruudun toiselta puolelta. En ole teitä unohtanut, mutta viime viikko meni aika tiiviisti työn merkeissä ja tällä viikolla olenkin sitten kesälomaillut. 


Nyt lomailen vain viikon ja olen käyttäänyt suuren osan ajasta kevätsiivoiluun ja ihan vaan pihan ja kodin suunnitteluun (siis laiskotellut). Pyykkikone on laulanut ja talon etupuolelle antavat ikkunat on pesty ja aika monta muuta pientä juttua. Eilen illalla mm. silitin viimeisetkin pyykit. Silittäminen ei aina ole ollut ihan lempihommia, koppaa tuppaa aina jäämään jotain, mutta nyt se on kerrankin tyhjä!


Tänään kevät näyttää taas aurinkoisia kasvojaan, teki mieli jäädä kotiin nautiskelemaan verkkareissa ja jatkaa kevätsiivousta ja pihan pöyhimistä, mutta sitä ennen oli pakko käydä hoitamassa muutama asia. Päivän asuksi valikoitui vähän pirtsakkaa korallinpunaista ja ajattelin testata miltä näyttää röyhelö/talonpoikaispusero bleiserin alla. Ihan kivalta omasta mielestä. mieluusti yhdistän kirkasta väriä neutraalien sävyjen kanssa. Pusero on yksi lemppareista, aivan mielettömän mukava puuvillainen pehmeä ja siinä on kaksi kerrosta jottei näkyisi läpi. 
Ei ole koskaan aiemmin tullut mieleen että hillitty röyhelöpusero voisi toimia bleiserin alla. 

Kaikki päällä näkyvä on siis useita vuosia vanhoja, mutta niin kauan kuin ne omaa silmää miellyttävät, niin minua ei haittaa vaatteen ikä. Korallinpunainen bleiseri on ollut ihan korvaamaton kesäinen väriläiskä komerossa ja joka kesä olen sen esiin kaivanut. Ihan joka päivä en ehkä jaksaisi näin värikästä, mutta silloin tällöin väriterapia on paikallaan. Korallinpunainen kynsissä ja asussa tuo varman kesäfiiliksen. 

Mikä siellä ruudun toisella puolella on varma kesän merkki vaatetuksessa? Onko se jokin kesäinen lempiväri tai vaikka raita tai kukkakuosi?

Loppuviikon ajattelin kotoilla ja laitella erilaisia salaatteja ja kalaruokaa ja päivitellä vähän juttujakin tänne blogiin. Tämä loma jotenkin tuli tarpeeseen, talvi ja kevät ovat olleet aika rankkoja. Varsinainen kesäloma onkin sitten vasta heinäkuun lopussa. 

Aurinko paistaa, meillä mennään pihalle nautiskelemaan iltakahvit.


Coral red is my favourite red in the Spring and summer. I have no idea why, but coral red always makes me feel like summerday. I want to match it with neutral colors since it is so powerful color that it  pops up really strongly. Earth colors anchor it down a bit. 

I have been on summer vacation this week and most of the days I have spent in old jeans or joggers so today it was about time to wear something little more chic. 

First time ever I matched old ruffle/peasant blouse with a blazer and it was so comfy and I enjoyed it very much. Very relaxed combo. I Felt very relaxed and comfortable wearing this while running errands. 

1 kommentti:

  1. Iltaa, Sari! Bleiserisi näyttää hyvältä. Meitsille varma kesän merkki vaatetuksen suhteen on beigen värinen safaripaita, joka on yhdistetty samaa värisävyä oleviin reisitaskuhousuihin. Asukokonaisuuden kruunaa tyylikäs lierihattu. Mukavaa illan jatkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)