sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pieniä ilonaiheita - Little things that make me smile...
Onneksi elämässä on pieniä asioita, joista syntyy hymy, kun ne vaan huomaa ja muistaa iloita niistä. Minua ovat tällä viikolla erityisesti ilahduttaneet ystävän soitto perjantai-iltana, kauniit valkoiset lampunvarjostimet, vanhat ruusukannut pöydän kulmalla, pehmeät lämpöiset neuleet, kauniit inspiskuvat pinterestistä, lämmin ja aurinkoinen syksy ja uusi syystakki kaapissa. Kun asiaa oikein ajattelee niin listahan olisi vaikka kuinka pitkä... 


Mikä siellä ruudun toisella puolella erityisesti ilahduttanut tällä viikolla? Saavatko pienet asiat hymyn aikaan, vai täytyykö sen olla jotain suurempaa joka oikein ilahduttaa? 

kuvat lainattu Pinterest

There are so many things in life that can make you smile if just look around you. This week things that have made me smile have been various. Inspiring pics from the Pinterest, white lamp shades, old rose flower pots on the table, fluffy knits, the phone call from a friend...

What are the small things in life that makes you smile? 

Enjoy your Sunday<3

8 kommenttia:

 1. Niin, paljon on hyvääkin ympärillä kun muistaa ja malttaa oikeasti katsoa. Huomata. Tällä viikolla olen saanut voimia omasta sängystä, alle vuoden vanhasta jumalaisen hyvästä sängystä. Uni on ollut niin syvää ja makeaa että ehkä kosisin sänkyäni jos voisi. Hymyilytti miten vanha isäni ilahtui käynnistäni, melkein riehaantui. Laitoin uunissa ekaa kertaa raitajuureksia! Wau !
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan hankkia paremmat silmälasit jotta sen hyvän ja kauniin varmasti huomaisi! Hyvä yöuni on kyllä ehkä tärkeinpiä asioita elämässä. Se saa monet asiatkin näyttämään paremmalta. Ihanaa viikkoa muruseni<3

   Poista
 2. Hei Sari! Olen joissakin blogeissa huomannut hymyilevät kasvosi. Ja nyt päätin tulla katsomaan blogiasi. Ja hymyilevän postauksen heti löysin.
  Elämän onni löytyy pienistä asioista, nykyään ymmärrän tuon entistäkin paremmin.
  Minua on ilahduttanut kuluneella viikolla kiva viesti, joka selvensi asioita. Ja minä myös hankin itselleni lämpimän takin, parkatakin... ehkä joskus saan kerättyä niin paljon rohkeutta, että uskallan sen esitellä sen uudessa blogissani (entinen tuli tiensä päähän)
  Kiitos kivasta kirjoituksesta ja hyvää alkavaa viikkoa t. Tuula / Tuula's life

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula<3 Ja kiva kun löysit tänne. Elämän onni on pienet asiat ja niistä kertyvät purot, olet oikeassa, iän myötä asioihin tulee toisenlainen perspektiivi. Osaa arvostaa pieniä iloa tuovia asioita ympärillään. Rohkeasti vaan blogissa esittelemään uusi parka, täytyy tulla heti katsomaan. Lämmintä marraskuun ensimmäistä viikkoa sinulle<3

   Poista
 3. Ne pienet asiat ovat usein arjen tuoksinassa niitä kaikkein arvokkaimpia onnen hetken tuojia. Ihanaa marraskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Samoin myös sinne<3 Eikö olekin mahtavat aurinkoiset kelit!

   Poista
 4. Kivaa luettavaa. Oletko muuten itse tehnyt lampun varjostimen? Kyselee yksi, joka suttasi oman valkoisen ja uuden ostaminen tai tekeminen olisi harkinnassa.

  VastaaPoista
 5. Varjostin on ihan Ikeasta http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20279044/#/20263608, piti saada musta tilalle vaalea, sellainen josta tulee läpi paljon valoa ja tämä on ihan ehdottomasti sellainen! Tuo kangas jotenkin vielä hohtaa väriä. Pimeään paikkaan tai nurkkaan tosi nappivalinta. Näitä on kolmessa eri koossa, pöydällä on pienin koko.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)