sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Poimintoja viikon varrelta - Little things about last week...Nyt on SE aika vuodesta kun joulu kurkkii kuukauden päässä ja on melkeinpä kaikkein pimeintä. Puhumattakaan siitä että meidät liian hyvään opettanut kaunis lämmin syksy kääntyi sateeksi... Viikkoon on kuulunut sadetta, sadetta (pienen pieni valitus aurinkoon tottuneelta), mutaa ja pimeää. Onneksi alkuviikosta sairastettu vatsatauti meni suosiolla menojaan ja viikko sai jatkua terveenä (ja sateessa)... Nyt maa on vähän valkeana ja sataa tuollaista lumihöntyä, joka vähän valaisee.

Viikon ilahduttajia? Superhyvät Lumenen meikkivoiteet, kiva kesäinen tuoksu kauniissa pullossa vanha tuttu harmaa syystakki, te rakkaat lukijat, takkatuli, kynttilät palamassa, reilun kaupan neilikat keittiön pöydällä ja lämmin sohvannurkka villahuopaan kääriytyneenä. Näistä aineksista on hyvä viikko tehty. 

Miten teidän viikkonne on sujunut? Joulu tekee jo tuloaan ja täällä laiska emäntä ei ole vielä mitään jouluvalmisteluita aloittanut. Joko teillä on jouluvalmistelut aloitettuna? 


Little things made me smile last week. Since it rained all week (every day), the best things about last week were cuddling up on the sofa watching candles and the fire in the fire place. Fresh flowers on a kitchen table, wearing my favourite Lumene makeup, one of my favourite summer fragrance and you my faithful readers. I also found one of my favourite coats from the closet. How was your week? Did you notice that Christmas is only  a month away?

2 kommenttia:

  1. ♥joulua odotellessa, suunnitellessa.... :) nyt tuntuukin jo jouluisemmalta, kun tuli lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tuli edes vähän lunta<3 todella tuntuu jo vähän jouluisemmalta. Mukavaa sunnuntai-iltaa<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)