keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Lumenen lumoissa - Inspired by Lumene...


Lumene on merkki, joka taitanut ainakin jossain vaiheessa löytyä meistä suurimman osan kaapista. Tuotehaitarihan on nykyään tosi kattava. Lumenehan on myös jo 40+ täyttänyt, eli ollut olemassa jo niin kauan kuin minä ainakin muistan. Lumenen kynsilakkoja minulta on tainnut löytyä aina ja ehkä joku huulipunakin. Lumenen meikkivoidetta en ole pitkään aikaan kokeillut ennenkuin nyt keväällä innostuin jonkin blogikirjoituksen myötä kokeilemaan ja ihastuin. Lumene on petrannut meikkivoiteiden kanssa aivan valtavasti ja ne eivät yhtään kalpene kalliiden huippumerkkien rinnalla. 


Ensin keväällä tuli ostettua tuo sinikorkkinen kosteuttava meikkivoide, johon ihastuin heti ja minun tuurillani sitä ei kaiketi enää valmisteta. Sen jälkeen kokeilin Seerumi meikkivoidetta joka on kuivalle ja normaalille iholle, se on kiva kesämeikkivoide, mutta ehkä vähän liian rasvainen minun iholleni. Se jättää tuollaisen hehkuvan ja hieman kiiltävän pinnan. Nyt on käytössä Nude Perfection, joka on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle ja se on aivan ihana. Se täyttää ne kriteerit jotka minulle ovat tärkeitä. Levittyy helposti ja tasaisesti sormin. peittää riittävästi, mutta ei liian paljon, pysyy iholla koko päivän ja luo ihanan samettisen pinnan. Lisäksi se on kauniissa ja käytännöllisessä lasipullossa. Jotenkin pumppupullo on kiva ja helppo käyttää. Lisäksi huippumerkkeihin verrattuna se on tosi edullinen. Voin hyvällä omalla tunnolla suositella sitä, jos hakusessa on hyvä ja edullinen meikkivoide. Kotimaisuus tuo tietysti lisäpisteitä.

Mikä on teidän meikkivoidesuosikkinne? 

Keskiviikossa mennäään, vielä yksi työpäivä, sitten minulla onkin perjantaina vapaapäivä! Ihanaa<3 The Finnish cosmetic brand Lumene is 40+ years old. Its been around as long as I remember and been the number one brand in Finland. Since now they have been pretty good in lot of things. Nail colors, moisturizers, bath products and such. This spring I tryied their make up fluids for the first time and were pleasently surprised. The new ones match any expensive brands easily. My personal favourite is the Nude Perfection. It blends easily with fingers and leaves almoust matte soft surfice. And above all it covers enough and not too much. You dont even feel like you have make up on. 

Enjoy your evening<3 


6 kommenttia:

 1. Lumenelta on tullut muutamia tosi ihania juttuja ihonhoitoon viime vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenekin paranee vanhetessaan...:)) Ihan niinkuin me! Ihanaa loppuviikkoa sinne<3

   Poista
 2. Mun lemppari on Lumenen BB-voide. Tosin se toimii ehkä kesällä paremmin kuin näin talvella. Nyt se on ehkä jo pikkasen liiankin ohut ja huomaamaton, vaikka ne onkin just niitä ominaisuuksia, joista tykkään. En yhtään pidä siitä tunteesta, että iholla on jotain "ylimääräistä". Liian paksua siis. Vaikka olis kyllä ulkonäkömielessä ehkä jo viisaampaa peittää vähän enenmmän :). Ei tää naama tästä enää parane, vaikka kuinka toivois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon ole kuullut kehuja juurikin Lumenen BB- va CC-voiteista. Ne pääsevät kokeilulistalle kyllä seuraavaksi. Kotioloissa harvoin käytän "oikeaa" meikkivoidetta, juuri BB:t ja sen tyyliset ovat olleet vähän siloittamassa ja kosteuttamassa nassua kotioloissa. Sama juttu tuon paksun kanssa täällä, liian "paksu" meikki voide tuntuu ylimääräiseltä iholla. Tuosta naaman paranemisesta rohkenen kyllä olla toista mieltä, pari ryppyä sinne tänne tuo luonnetta kasvoihin, pitää katsos olla positiivinen tämän ikääntymisen kanssa<3 Ei nuorennuta, mutta parannutaan vanhetessa ihan kuin hyvä viini!

   Iloista perjantaita<3

   Poista
 3. Lumenen CC ja CC kynsilakka myös aivan parhaita. Tuo Daisy myös on kyllä kovin hyvä tuoksu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daisy on ihana<3 Varsinkin tuo Daisy Dream! Minulta jotenkin jäänyt kokeilematta Lumenen BB:t ja CC:t, täytyy kokeilla niitä viimeistään kesällä kun tällä hetkellä käytössä olevat sen tyyppiset voiteet loppuvat. Laitateen korvan taaksi!

   Iloista perjantaina ihanainen<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)