lauantai 28. marraskuuta 2015

Koulutuspäivän asua ja lauantailinkki - Training day outfit and saturday link...


Torstain koulutuspäivän asua. Nyt voin hyvällä omalla tunnolla sanoa että kannatti olla kaukaa viisas ja laittaa kunnolla päälle. Ilmastointilaitteet suorastaan vainoavat minua. Talon kaikkein kylmin neukkari ja lisäksi onnistuin istumaan ihan just eikä melken ilmastoinnin alla, joka puhalsi koko päivän jäätävää ilmaa... Onneksi oli aseena neulepuseron päällä vielä neuletakki ja kaulassa lämmin kashmirhuivi. 

Tällä kertaa mustaa ja kitin väristä. En ole varma toistaako kuvat ihan oikein tuon neuletakin värin, se on tuollainen vaalean kitin värinen. Kuuluu muuten niihin lempparivaatteisiin jotka joutuvat olemaan kaapissa normaalia enemmän kun "säästän" niitä. Ihan pöllöä. Vaatteet kestävät juurikin niin kauan kuin kestävät, aika turha niitä on säästellä. Varsinkin niitä lemppareita joista tykkää. Löytyykö teidän kaapistanne joku lemppari, jota säästelette? Vai ovatko kaikki vaatteet yhtälailla kierrossa? 

Lauantailinkkinä tällä kertaa Sincerely Jenna Marie. Eikä siis ole sama linkki kuin viime viikolla, nimi vaan on lähes samanlainen...:)) 

Ihanaa viikonloppua kaikille, sytyttäkää andventtikynttilät ja nauttikaa<3 Training day outfit. You do know that ac systems hount me? I didnt think its possible but the only free seat on a training day was right beneath of an ac. Lucky me! Thankfully I had a sweater under my cardigan and superwarm cashmire scarf on my neck! And I survived the day after all...

I wore one of my favourite cardigans that I rarely wear since I tend to save it for a rainy day... How dum is that? Keep your favourite items in a closet? Im trying to start wearing my favourites more often. 

Saturday link today is Sincerely Jenna Marie

Enjoy your Weekend<3

10 kommenttia:

 1. Neukkarit ja auditoriot ovat useimmiten hyytävän kylmiä. Olen oppinut varustautumaan kunnolla, varsinkin jos tietää istuvansa niissä useamman tunnin ajan. Mukavan näköinen asu! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Neukkarit on vihonviimeisiä tälläiselle vilukissalle! Ihanaa viikonloppua<3

   Poista
 2. Huivit ja saalit on hyviä neukkarivarusteita ;) Miten ne ovatkin aina niin kylmiä - hrrr ! Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Näytät hyvältä, hyvät mittasuhteet vaatteissasi - kapeaa ja liehuvaa, pitkää ja niukempaa, tekee hyvän profiilin. Mui bien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru<3 Liehuhelma vaan viettää luvattoman paljon aikaa kaapissa, kun kuvittelen että se kuluu...:D Kai vaatteiden kuuluukin kulua käytössä?

   Poista
 4. Kaunis on asusi. Ilmastointilaitteet on välistä vähän petollisia, onneksi oli lämpimästi päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Onneksi todella oli riittävästi päällä, saan helposti migreenin kun niska vetää jumiin ja se on ihan vihonviimeistä! Ihanaa viikonloppua sinne<3

   Poista
 5. Ilmastointilaitteista voi saada kaamean flunssan! Nykyään täälläkin kuljen aina kaulaliina mukana, se lämmittää, mutta kuumottaessa sen voi ottaa poiskin. :) Ihana on asu ja sinulle oikein mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Flunssassa tässä todella ollaan oltu muutama päivä, liekö sitten ilmastoinnista tai muusta? Mukavaa viikkoa sinne myös<3 Kaulaliina on vakiovaruste josta pidetään kiinni. Jottei enempiä flunssia enää tulisi.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)