tiistai 1. joulukuuta 2015

Takkeja ja ajatuksia marraskuulta - Coats and thoughts from November...Marraskuu tuli ja meni. Auringonpaistetta ja sadetta. Viimeiseksi sadetta. Mitä luulette että muistamme marraskuusta vuoden päästä? Sateen vai auringon? 


Marraskuussa paistoi aurinko, satoi vettä ja pakasti. Tuli ensilumi, joka sitten myös täällä etelässä suli pois muutamassa päivässä. Marraskuun voisi nimetä takkikuukaudeksi. Marraskuu on ehkä ollut tänä vuonna se kuukausi jolloin on tarvinnut eniten erilaisia takkeja. Pakkaselle omansa, auringonpaisteelle omansa, sateelle omansa. Minäkin ostin uuden takin. Vaalean karvakaulustakin, vähän vaaleutta tähän loppumattomaan pimeyteen. Se on muuten hassua että joskus uusi vaate piristää mieltä ihan mielettömästi. Tuntuu että tähän loppumattomaan pimeyteen täytyy löytää joku piriste kun ei auta D-vitamiinilisä, ei liikunta eikä riittävä unikaan enää. Tarvittaisiin todella sitä lumen valkoista huntua tätä vuodenaikaa piristämään. 

Uusi takki on kiva, loppuisi vaan tuo sade ja tulisi vähän lunta mieltä piristämään.

Mitkä ovat teidän takkisuosikkinne marraskuulta? Mennäänkö joulukuu samoilla takeilla vai tuleekohan jo talvi? Minä toivon että tulee vähän talvisempi keli ja lunta valaisemaan elämää ettei koko talvi ole "marraskuuta". Nyt alkaa energiat olla aika lailla käytetty. El Ninó on kuulemma tänä vuonna voimakkaampi kuin vuosiin ja vaikuttaa arvaamattomasti koko maapallon säähän. 

Tiistaissa mennään. Joulukuun ensimmäinen päivä!
 Leppoisaa tiistai-iltaa<3


November came and went. The beginning of November was all sunshine and in the end rain. Im pretty sure that year from now we only tend to remember the rainy part of November. This year November was the month when I used more different kind of coats than in any other month. I even bought a new one with faux fur collar. Other than that I used my favourite old ones. Grey duffel coat, grey long coat and even my grey down coat when it hit below zero degrees celsius. 

What was your favourite coat in November?


6 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen takki on todella kaunis! Upea!
  Marraskuussa mentiin täällä puolet ajasta syystakeilla, puolet talvi. Ja kelin mukaan mennään, jos paksuimmat jäävät kaappiin niin ne jäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Minä uskon että vielä niitä paksujakin takkeja tarvitaan. Mukavaa loppuviikkoa sinne<3

   Poista
 2. Upea tuo uusi takkisi!!
  Minäkin ostin uuden takin, valkoisen ;-D juurkin samaisesta syystä kuin sinä, eihän tarvitse aina pukeutua pelkästään mustaan!!
  Omani on kevyttoppis, pituutta puoleen reiteen, kestää pienet sateet ja tuulet hyvin. Todella mukava käytössä. Autolla ajaessa on hyvä, kun kangas on liukasta, ei tarvitse niin asetella takkia istuttaessa.
  Marraskuusta muistan kyllä vaan sateen, koko aikaisen sateen. Paistoiko muka aurinko ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Valkoinen kevyttoppis kuulostaa kauniilta ja lämpöiseltä. Miten pidemmistä takeista onkin tullut ihan suosikkeja kun reidetkin pysyvät lämpöisenä. Ei puhettakaan että tosi kylmällä viihtyisi lyhyessä! Ja kyllä se aurinko vaan paistoi alkukuusta, vaikkei enää uskoisi...:) Lunta saisi tulla ja pikkupakkanen... ja se aurinko!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kyllä tuo valkoinen tumman seassa kummasti piristää mieltä! Tosin olen melkoinen sottapytty likaisten autojen kanssa, toivotaan että valkoinen myös pysyy valkoisena!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)