lauantai 5. joulukuuta 2015

Marraskuun lempparit ja lauantailinkki - November favourites and saturday link...
Silmäilin tuossa blogia kun kirjoitan teille haastepostausta "Blogin tarina" (joka on siis vielä kesken) ja huomasin että marraskuun postauksissa olikin yllättäen tosi vähän asukuvia ja paljon enemmän muuta kuten sisustusta ja kosmetiikkaa. Johtuu varmasti osaksi siitä että valoa on viikolla liian vähän ulkokuviin ja sisäkuvista harvoin tulee kovin hyviä. Kokosin tähän muutamia omia marraskuun lemppareita ja muutamia lempparikuvia pinterestistä jotka nyt juuri viehättävät silmää. Lienee sanomattakin selvää että juuri nyt haaveilen lomasta, lämpöisistä neuleista, tummanpunaisesta kynsilakasta, hyvästä kirjasta ja oman perheen seurasta... Ollapa lomalla letkottelemassa lämpöisen takkatulen ääressä hyvän kirjan ja ruuan kanssa! 

Mistä siellä ruudun toisella puolella haaveillaan tänä viikonloppuna?

Lauantain linkki on tällä kertaa Sweet Parrish place , jossa laitetaan jo joulua, tehdään vanhoista laudoista DIY seinää ja mahtuupa väliin vähän tyyliä ja korujakin.

Leppoisaa lauantaita<3 


I went through my November postings and noticed that I have been posting more decoration and cosmetics postings than usually. Very few outfits. Here are some of my november favourites. I also found some inspiration pics from pinterest and obviously warm knits a thought of a new good book are the things I dream about right now. Also Im dreaming of vacation, fire at a fire place, reading a new book and enjoying lazy time with the family. What do you dream about right now?

Today the saturday link is Sweet Parrish place with a lifestyle and fashion with jewelry. 

Have a good Weekend<3

2 kommenttia:

 1. Täällä haaveillaan vesisateen loppumisesta. Ja siitä, että Itsenäisyyspäivä olis sattunut lauantaille, niin olis saanut tän illan istua sukat suorana sohvalla ja zuumailla pukuja, eikä olis kiire nukkumaan :)

  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä vesisateen...:D Minä olen alkanut jo kuvitella että jatkuva jääkylmä suihku tuolta ylhäältä ja nilkkoja myöten kurassa kahlaaminen on pysyvä olotila...:( Onneksi ei ensi mutta sitä seuraavaksi viikoksi on luvattu pakkasia!!! Lumesta en tiedä mutta josko tämä mutapaini vihdoin loppuisi vähäksi aikaa? Juu ei tarvitse katsella Itsenäisyyspäivän vastaanottoa, sen alkaessa saa jo ruveta miettimään nukkumattia ja seuraavaa työpäivää...

   Hyvää Itsenäisyyspäivää<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)