lauantai 26. joulukuuta 2015

Värejä, joihin palaan - Colors I hold on to...
Tapaninpäivä. Jouluaatto meni hyvin, pieni suku oli täällä, syötiin hyvin ja naurettiin paljon. Onneksi kalaruuat ovat ihanan keveitä ja kinkku oli ehkä vähän sivuosassakin. Loput joulusuklaat saavat olla kaapissa pahanpäivän varalle niin ei tule turhaa ruokaähkyä. Joulu jo melkein ohi, eikä näytä yhtään jouluisemmalta tuo maisema vieläkään. Ajatelkaapa, uusi vuosi on ihan nurkan takana ja talvi antaa vielä odottaa itseään. Syreenit versovat, orvokit kukkivat ja narsissitkin jo nostavat päätään pihalle jääneessä ruukussa! En muista koska olisin herännyt joulupäivänä kaatosateen ääneen, mutta eilen kävi juuri niin. Kaipaan talvea, lunta ja pakkasta. Tuntuu että mielikin elää vähän niinkuin väärää vuodenaikaa, se ei osaa päättää onko jo kevät vai vielä syksy. En osaisi elää maassa, jossa olisi tälläinen talvi joka talvi. Masentavaa. Ja voi elämä sitä kuran määrää tuolla ulkona ja koirissa. Kyllä vuodessa pitää olla se neljä vuodenaikaa tai sitten ikuinen kesä kiitos! 

Kuvat ovat viime viikonlopulta, mutta ihan ajankohtaiset. Joskus mietin että mitäs jos pitäytyisi pukeutumisessaan ihan perusneutraaleissa väreissä. Mustaa, harmaata, valoista ja beigeä. Vaatekomeron sisältö olisi silloin superhelposti yhdisteltävissä, mutta ei taida sopia minulle. En osaisi luopua farkunsinisestä enkä viininpunaisesta ainakaan. Kaikista muista väreistä voisin ehkä luopua (ehkä en vaalenpunaisestakaan), tai ainakin vähentää niitä. Farkunsininen on vaan NIIN kaunis väri etten voisi elää ilman sitä. Farkunsininen raikastaa asun, tekee formaalistakin asusta vähän rennomman ja sopii lähes kaiken kanssa. Viininpunainen vuorostaan piristää, korostaa ja antaa moneen neutraaliin väriin kivasti kontrastia. 

Mitkä värit teidän kaapissanne ovat neutraalien värien lisäksi niitä joista et mistään hinnasta luopuisi? Tai mikä on ihan ehdoton inhokkiväri, jota et missään tapauksessa käyttäisi? Minun inhokkini taitaa olla keltainen. 

Mukavaa ja rentoa Tapaninpäivää<3
Sometimes I wonder I would get a more chic wardrope by using only neutral colors like beige, white, grey and black but I could never give up denim blue or burgundy. I just love those colors... 
Denim blue brightens up many outfits, makes them more relaxed, fits almoust any other color, so how could I ever give it up? Its just so beautiful! Same goes with burgundy/wine red, it just brightens up any neutrals, brings contrast and its just so lovely. 

What are you favourite colors? Could you give up all colors exept neutrals? 4 kommenttia:

 1. Keltainen tosiaan, melko haastava väri keskiverto suomalaiselle. Ja vaikka rakastankin vihreitä, niin harvoin niitä asuissani käytän. Terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista<3 Keltainen taitaa olla tosiaankin vähän hankala väri tällaiselle vaalealle, eikä kyllä totisesti ole muutenkaan mun lemppari! Vihreästä rakastan ehkä eniten harmaanvihreää ja aivan sellaista tummaa metsänvihreää. Vihreäsilmäisenä ei sitä oikein inhotakaan voi...:D

   Poista
 2. Farkunsininen onkin siitä ihana, että sen kanssa voi yhdistellä melkein kaikkea. Ja valkoinen on aina kaunis.
  Minulle harmaa taitaa olla sellainen väri, jota ostan ja käytän vain jos mitään muuta ei ole. Koska olen tyypillinen vaaleavärityksellinen suomalainen, tykkään, että harmaassa minusta lähtee se vähäinenkin värikkyys ja eloisuus. Mieluiten ostaisin värikkäämpiä vaatteita mutta niitä on nykyään kovin vähän myynnissä. Tai ainakaan minun silmiini ei vaatekaupoissa ole osunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Aika vähän on ollut tänä talvena mitään väriä tarjolla. Kaikki tuntuu olevan harmaata, mustaa ja muita neutraaleja tai sitten tummansinisen sävyjä. Harmaa kyllä ehkä syö vähän väriä suomalaiselta. Mukavaa viikonjatkoa sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)