maanantai 2. marraskuuta 2015

Syysinspiraatiota marraskuulle - Fall inspiration
Keräilin vähän omia viimeaikaisia tykästymisiä teille kollaaseihin. Nyt tässä kävi kyllä niin tyhmästi että tuo karvakaulustakki, johon ihastuin ja sen itselleni ehdin jo hankkia, on jo loppuunmyyty vaaleassa värissä. Aloittelin nimittäin tätä postausta viime viikolla yhtenä valvottuna yönä ja nyt vasta sain tämän loppuun. Sillä välin oli näemmä moni muukin tykästynyt tuohon karvakaulustakkiin. Tummassa värissä sitä vielä näyttää löytyvän ihan hyvin. Ehkäpä sitä tulisi vaaleassakin joku lisäerä.


takki, farkut, neule, nilkkurit


Jostain syystä omat mieltymykset tänä syksynä/talvena tuntuvat olevan vähän normaalia askeettisempia. Yksinkertaista, aika tummaa ja lämmintä. Tuo karvakaulustakki vaaleana ja kauluksella on oikeastaan ainoa poikkeus. 

Mitä teidän vaatekomeronne tuntuu kaipaavan tänä syksynä?  

Marraskuun ensimmäinen viikko jo menossa, ei uskoisi!


My fall gravings this year seem to be mostly warm, cozy and darker colors and blue. The bonewhite coat is the only exeption. I was lucky enought to get it from midseason sale, now its sold out in that color. 

What kind of fall/winter gravings you have? 

2 kommenttia:

  1. Et maininnut minkä kaupan valokoimaan tuo karvakaulustakki kuuluu. Mukavaa marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa marraskuuta (lämmintä sellaista) myös sinne<3 Tuo takki on ihan arkisesti Elloksen valikoimista. Vielä se ei ole päässyt asukuviin saakka vaikka on kyllä jo koekäytetty. Takki on yllättävän laskeutuvaa ja pehmeää materiaalia, mutta tykkään. Siinä on helppo liikkua ja ajaa autoa.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)