sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Poimintoja viikon varrelta - Little things about last week...
Viikot menevät itse edestään varsinkin näin syksyllä/talvella kun valoisaa aikaa on vähän. Tuntuu että viikko hurahti ja mitä ehdinkään töiden lisäksi tehdä? Menneellä viikolla parantelin venähtäneitä nivelsiteitä, nilkutin töissä ja koiralenkillä, kuvasin blogia varten, yritin nukkua riittäviä yöunia, löysin yhdelle kirjahyllylle paremman paikan ja siirsin siihen lempidekkarini ja ennenkaikkea mietin miten sitä saisi ajan paremmin riittämään kaikkeen mitä haluaisin tehdä. Se on ainainen pulma. Miten siellä ruudun toisella puolella selätätte ajanpuutteen? 

Minun ajanpuutettani ehkä vähän selittää se että mietin ja suunnittelen paljon asioita ennenkuin toimin. Joskus ehkä vähän liikaakin. Mutta sitten kun alan tekemään jotain, en malttaisi millään lopettaa ja illat lipsahtavat liian myöhäisiksi hyvin helposti. Hovikuvaaja on vähän samanlainen. Jos meillä esimerkiksi muutetaan huonekalujen paikkaa tai tehdään pientä remonttia,(sitä täällä vanhassa talossa tehdään vähän väliä) varsinkin viikonloppuisin saattaa tekeminen venähtää vaikka aamuyöhön. Viimeksi koottiin uutta kaappia ja maalattiin yhtä seinää vielä puolenyön jälkeen muutama viikko takaperin. Laitan hauskasta kaapista teille postausta vähän myöhemmin.

Viikolla ilahdutti uusi takki, ruusunmarjat pihalla, lahjaksi saatu tuoksunäyte ja ne rakkaat ihmiset ympärillä. Oletteko muuten huomanneet että mm syreenit ja viinimarjapensaat tekevät jo uusia versoja kun kuvittelevat kevään tulleen? Toivottavasti ne jaksavat tehdä uudet versot keväällä talven jälkeen. 

Miten teidän viikkonne on sujunut?


Last week went by so fast that I cant imangine  that its allready gone. Its the dark nights that make days seem shorter and I feel like I didnt get everything done that I wanted. I however had time to enjoy about my new coat, did some small home decoration, took pictures for the blog and enjoyed a new fragrance sample I got. I feel like days should be at least twice as long so that I would have time to do everything I want to after work. How about you? Does time fly too fast?12 kommenttia:

 1. Takki on todella kaunis ja Daisy tuoksu on huumaavan hyvä. <3 Viikkoon on kuulunut, liikaa hyvää ruokaa, pienen perheen hamsterin kuolema, lasten surua. <3 Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pientä hamsteria...:( Toivottavasti lapset saavat välillä kivaa ajateltavaa murheeseen. Mukavaa viikkoa ihanainen<3

   Poista
 2. Kaunis takki, sopii sinulle hyvin, tykään. Mitä sanoitkaan jossain kommentissa, haluaisit hyväksi valokuvaajaksi, tuossa kollaasissa on nytkin niin hyviä kuvia, vai onko kaikki hovikuvaajan ottamia;).
  Kiva idea tuo lyhty oviaukossa dekkarihyllysi vieressä. Meillä on samantapainen oviaukko, kun aikanaan on yksi seinä poistettu ja olohuonetta siten jatkettu. Mutta suostuisiko meillä isäntä kiinnittämään siihen pielustaan lyhdyn pidikettä (tulee reikiä), se onkin jo toinen juttu.
  Olemme pidennetyllä viikonlopulla mökillä. Saman havainnon tein sireenipensaista ja viinimarjapensaista. Rauhallista alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Lämmitti mieltä tuo kuvien kehuminen. Kyllä nuo kollaasin kuvat asukuvaa lukuunottamatta ovat ihan omia ottamia. Hovikuvaajakin kuvaa muutakin kuin minua, mutta viime aikoina on kuvannut vähän vähemmän muuta. Taitaa saada asukuvista jo yliannostuksen...:D
   Sama juttu tuon kuvan huoneen kanssa, siitä on poistettu väliseinä ja kahdesta pienestä huoneesta on tehty tämä yksi iso. Kunnia lyhtyideasta ja hirsisestä aukosta menee tässä kohtaa hovikuvaajalle. Aika pienillä reillä tuosta lyhdyn ripustamisesta loppujen lopuksi selviää, koita vaan suostutella isäntää<3
   Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle<3

   Poista
 3. Syksyn viikot on täynnään kaikkea, kuten elämä itsessäänkin - isoa tunne skaalaa, paljon hommia, välillä flunssa riepottaa kuin vanhaa rättiä. Siteet ympärillä oleviin ihmisiin tuntuvat kiinteämmiltä ja tärkeimmiltä kuin vähään aikaan, ja vaikka on paljon ei-niin-kivoja-juttuja, olen kiitollinen tästä elämän mausta!
  Uusi takkisi on tosi kaunis ja naisellinen, tuo varmasti iloa moneen pimeään arki-aamuun! Tee sen karvakauluksesta taikakaulus - se kaulassasi olet vetävä ja voittamaton!
  Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru<3 Takissa on jotain ihanan vanhanaikaista. Tulee ihan mieleen 30-luku tai ehkä 40-luku? Mustavalkokuvat takista voisivat olla hauskoja, eikö?

   Poista
 4. Kaunis takki, toivottavasti saamme siitä lisää kuvia. Ajanpuute on ikuinen ongelma, vaikka minä kallistun luonteeltani ennemminkin 'idea ja just nyt heti toteutus' -ihmiseksi. Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Takista varmaan tulee kuvia jatkossa enemmänkin, kunhan tuo tylsä sade ulkona lakkaa! Aurinkoinen syksy taisi hemmotella pilalle kun nyt ei jaksaisi sadetta kahta päivää pidempään! Lohdullista että muillakin on ajanpuutteesta ongelmaa. Mukavaa alkanutta viikkoa<3

   Poista
 5. Tuo takki on todella kaunis! Mukavaa alkanutta viikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin, toivottavasti tuo sade jo kohta lakkaa!

   Poista
 6. Mikä ihana asukokonaisuus sulla tossa vasemmassa ylänurkassa <3. Ihan mun vaatteet valkoista väriä ja ruskeita saapikkaita myöten. (Ei mulla siis ole mitään noin kaunista, paitsi varmaan aika samanlaiset saappaat, mutta huolisin koska tahansa :))

  Täällä menee aika edelleen tavarakasojen raivaukseen, mutta vähän vaikuttais siltä, että saattaa jossain kohtaaa jo kääntyä voiton puolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka<3 Vaalea taitaa olla yksi mun heikoista kohdista. Joskus on tummia päiviä ja toisinaan on taas aivan pakko saada jotain vaaleaa päälle päivän piristykseksi!

   Lueskelin kirpparivinkkisi, kiitoksi<3 Tuo kirpparille roudaaminen ja tavaroiden vielä kertaalleen lajittelu ja hinnoittelut olisi täälläkin kohta edessä. Alustavan lajittelun olen jo tehnyt, mutta luulen että osa saa lähteä muuhun kierrätykseen. Mukavaa alkanutta viikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)