sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Talvi tuli - Winter-> plan B...


Jos tämä olisi pysyvää, hihkuisin tästä valon määrästä! Mutta kun säätiedotus sanoo että tämä äkillinen valkeus ei ole pysyvää. Nyyh. 


Talvi yllätti... Niinhän se aina tekee, se yllättää autoilijat (Suomessahan ei ole talvea joka vuosi?) ja se yllättää minut ennenkuin kaikki talvihuivit, takit, pipot ja hanskat ja villapöksyt on edes kaivettu kaapista. Tänään kuului vähän aikaa pihinää ja puhinaa kun kaivoin untuvatoppista kaapista ja etsin "kadonneita" talvihuiveja. Saappaat kaivoin onneksi jo aikaisemmin esille. 

Oli pakko laittaa untuvatoppis jo päälle kun alla oli vain vähän villaa sisältävä neule, jota ei tietenkään ennen talosta poistumista voinut vaihtaa lämpimään, kun olin kerran päättänyt että tänään pukeudun juuri siihen... 

Talvisaappaat, lämmin huivi ja untuvatoppis ja hyvin tarkeni. Piponkin laitoin sitten iltapäivällä jo suosiolla. Näihin kuviin se ei vielä ehtinyt. 

Nautitaan lumen tuomasta ihanasta valosta<3 Kivaa viikkoa! Winter. Switch to plan B... aka it was time to take out the winter scarfs, boots and down jacket. It took me a while to find all of those. Every year its the same, winter suprises me...:D Like we didnt have winter every year! I love the light that comes with the snow, unfortunately its not permanent yet. Enjoy your week! 

8 kommenttia:

 1. Ensilumen määrä todella yllätti! Minulta on kadoksissa koko pipolaatikko..... vaatehuone varmaan nielaissut sen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh... Kiva tietää että muidenkin vaatehuoneilla on tapana nieleskellä vaatteita...;D Meillä lumi tuli ja suli. Mukavaa loppuviikkoa<3

   Poista
 2. Niin kiva uusi banneri täällä ja ihanan mukavan lämpöinen asu. Kivaa että on tullut lunta. <3 Mukavaa alkanutta viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Kiva kuulla mielipiteitä uudesta bannerista! Mukavaa loppuviikkoa sinne<3

   Poista
 3. Minun taivaalla ainakin kuukin kumotti tuoden valoa, maassa vain ohut valkea härmä joka kyllä häipyi saman tien. Kuu tuo hurjan valon, eipä tarvinnut koiran kanssa mennä lenkille taskulampun kanssa!
  Olen tänne saakka pärjännyt öljykangastakilla, maailman paras takki joka sopii kaikkeen ja on aina hyvä! mutta tänään kaivoin ekaa kertaa villakangastakin kaapista. Ja hanskat lipaston laatikosta. Filttihattukin on löytänyt päähän. Täytynee vetää lieri silmille, painaa leuka rintaan ja puskemalla puskea läpi seuraavat 2 kuukautta - sitten taas helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs villapöksyt...:D Villakangastakki olikin kyllä jo korkea aika kaivaa esiin! Lumi ja valo tuli ja meni... Pöh. Olisi NIIN KIVA kulkea koiralenkillä valoisammassa illalla. Kuutamo oli aika komea kyllä. Sekin otti ja hävisi jonnekin... Onneksi sunnuntaiksi on luvassa muunlaista valoa...:)

   Poista
 4. Hei,
  Kiva uusi tausta blogissasi. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, kiva kun uusi banneri on otettu hyvin vastaan. Mietin sitä pitkään että onko se vähän kirjava. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)