lauantai 7. marraskuuta 2015

Trendinä tummansininen ja musta sekä lauantailinki - Trending navy and black and saturday link...
No enhän kovin kauan malttanut ihan pois täältä pysyä. Huiman raskas työviikko takana, sormet on puuduksissa ja hartiat jumissa, mutta tänne on vaan kiva tulla, unohtuu työasiat ja exelit kokonaan. Onneksi tämä viikko viimein loppui! Katselin jo eilen töissä kelloa puolilta päivin ja ajattelin että voi kun pääsisi jo kotiin ja työviikko loppuisi. En muista koska olisin tehnyt tunneissa näin pitkän työviikon tai yhtä raskaan. Enkä myöskään toivottavasti joudu vähään aikaan tekemään. Liika työ imee tehokkaasti mehut ja istumatyö on niskalle ja koko kropalle pahaksi. Eilen oli vielä niin pitkä palaveri ettei päässyt tankkaaman vettä riittävästi ja se viimeistään laittaa lihakset ja kropan ihan tukkoon. Menee monta päivää että kaikki on taas tasapainossa.
 
 Tämä postaus oli jo vähän työn alla ennen tuota duunirupeamaa, joten tässäpä tätä taas tulee.


  
Uskotteko että saamme piilovaikutteita lukemastamme ja näkemästämme? Voisin uskoa niin, koska aika harvoin on tullut mieleen yhdistää tummansinistä ja mustaa keskenään. Jostain se oli kuitenkin päähäni pälkähtänyt ja oli muutenkin sellainen tahdon pukeutua tummaan-päivä. Äsken lueskelin tuossa muita blogeja ja totesin että sama asia on tullut monelle muullekin mieleen. Sininen ja musta yhdessä on siis tämän syksyn trendejä. 

Tunsinko itseni trendikkääksi tässä asussa? Noh... Lähinnä ehkä konservatiiviseksi tummansinisessä neuleessa ja kauluspaidassa. Tuli kouluaikojen tummansininen trendi 80-luvulta ihan elävästi mieleen...:) Minulla oli tummansinivihreäruudullinen kilttihame ja tummansininen neulepusero, jotka ovat jääneet vahvasti mieleen. Ja tummansiniset loaferit, niitä taisin kuluttaa silloin yhden parin vuodessa. Ne oli ne lempparikengät siihen aikaan!

Tummana yhdistelmänä kuitenkin tämä on kuitenkin kiva, tummansininen ja musta yhdessä ei ole aivan niin raskas kuin pelkkä musta. 

Mukana menossa tietenkin suosikiksi noussut villainen huivi, joka tuntuu käyvän melkein mihin vaan ja mustalle perusvärille on ollut aukko talvihuiveissa. Sekä tuo kevytuntsika. Totta kai. 

Ja katsokaa meidän ihanaa vanhaa sammaloitunutta Terijoen salavaa! Se pitäisi jo kaataa, mutta kun ei millään raaski...

Lauantain linkkinä supertrendikäs Forage Fashion

Leppoisaa lauantaita<3


Do you believe that things that we see and read leave a mark in our subconcious mind? I dont know how else to explain this sudden urge I had to wear navy blue and black together. I know I have see navy and black in other blogs and conciously I didnt wear the same color combination, but I felt I had to combine black and navy. What do you think? Is black with black better or is this navy and black as good or better? 

I did feel a bit conservative wearing striped shirt under a navy knit but kinda scandinavian too... You might call this a preppy style.  

Im so happy the weekend is finally here<3  

Saturday link is trendy Forage Fashion.

Enjoy<3  

2 kommenttia:

 1. Musta on aina tyylikäs ja sopii tumman sinisen kans mainiosti ☺
  Ja mitä tulee tuohon Terijoen salvaan, älä ihmeessä anna kaataa sitä ☺
  Ihanaa viikonloppua ☺~♫~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te<3 Terijoen salavan sammaloitunut pinta on aivan ihana, se saa olla niin kauan kuin siinä edes joku henki pihisee... Joka talvi vaan siitä lumikuormasta tuppaa jokin iso oksa katkeamaan...:(

   Ihanaa viikonloppua myös sinne<3<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)