perjantai 27. marraskuuta 2015

Musta ja valkoinen - Black and white...
Mustaa ja valkoista. Tämä on asu, johon huomaan palaavani kerta toisensa jälkeen. Kokomustassa en edelleenkään oikein viihdy, mutta kun mustaan yhdistää jotain raikasta vaaleaa, tuntuu asu omalta. Mukavuudestakaan en halua tinkiä, joten musta neule, luonnonvalkoiset lempifarkut, mokkabootsit ja tähtihuivi ja se on siinä. 

Oletteko muuten huomanneet että mustalla ja mustalla on vissi ero? Tämä neule on omien sanojensa mukaan caviar black, joka kuulosti minun korvissani mustaakin mustemmalta ja totta se on. Se ei taita siniseen eikä harmaaseen kuten mustat usein. Sinisen musta saa tällaisen vaalean ihon helposti näyttämään kelmeältä. Kannattaa siis kiinnittää huomiota mustan sävyyn kun suunnittelee mustan yläosan ostamista. 

Perjantai ja minulla vapaapäivä! Eilinen venyikin töissä koulutuksen vuoksi harvinaisen pitkäksi. Lähdin aamulla jo ennen puolta 6 liikkeelle ja olin kotona vasta klo 18 jälkeen illalla. Sateessa ja pimeässä ptikän päivän jälkeen ajaminen tuntui jo vähän raskaalta. Tosin ehdin töistä tullessani hakemaan muutaman joulujutun ohi ajaessani ja sorruin jopa yhteen heräteostokseen, tosin en itselleni vaan joululahjaksi. 

Tänään vuorossa viikkosiivousta ja vähän joulujuttujen laittamista kotiin. Sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti ja jouluun vajaa kuukausi. Minne se aika oikein hujahti?

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Joko joulu on mielessä?

Ihanaa perjantaita<3 Black and white. This is an outfit that I seem to wear frequently time after time. Favourite off white jeans and my favourite caviar black sweater and soft leather booties. Comfy and perfect go-to outfit.

Have you noticed that the shade of the black makes all the difference? To my fair skin black that is a blue shade doesnt look good at all, but this "true" black fits just fine. 

I have a day off today so Im going to do some Christmas preparations and house cleaning and just enjoy the coming weekend. Have you done any preparations for the upcoming holiday season yet?

2 kommenttia:

  1. Musta ja valkoinen ovat ikuisesti klassinen ja samalla nuorekas combo. Sopii joka paikkaan, ei ole koskaan yli- eikä alipukeutumista, arkeen tai juhlaan, töihin tai bileisiin. Näyttää tosi hyvältä.
    Marraskuu vetelee viimeisiään, ensi viikolla joulukuu. Taivastelen samaa ajan kulkua, mihin se aina hukkuu?! Vuoden väsynein aika minun bio-rytmeissäni osuu näille kohdin, ja on kyllä vähän tsempattava että jaksaa jouluun saakka. Toisaalta hyväkin, osaa jättää jo osan siitä sirkuksesta pois omalta lautasesta. Yrittää tehdä vain sen mikä tuntuu hyvältä.
    Sopivasti positiivisen itsekästä loppuvuotta kaikille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru<3 Musta ja valkoinen ON hyvä yhdistelmä. Tosin kaikkein väsyneimpiin päiviin ehkä väri olisi piristys?

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)