tiistai 3. marraskuuta 2015

Bloggaajan kiitokset...


Ei ollut tarkoitus tälle päivälle kirjoittaa postausta, muutama asu tms. juttu on kyllä työn alla. Tänään tulin lukemaan kommenttejanne ja vastaamaan niihin ja nyt on pakko kiittää teitä ihanat lukijani. 

Iso kiitos kaikista ihanista ja kannustavista kommenteistanne<3 Aina olette jaksaneet mukana ja usein kommentoidakin. Aina on tullut kannustusta ja hyvää mieltä, kiitos siitä! Isosti. 

Nyt muutama päivä on mennyt ja muutama vielä menee lähes kellon ympäri työasioissa, mutta niihin on kiva ryhtyä kun on hyvä mieli.

Mukavaa loppuviikkoa, palaan blogin pariin heti kun työasioilta ehdin. Nauttikaa siihen asti lämpimästä marraskuusta ja kauniista auringonlaskuista!<3<3<3

8 kommenttia:

 1. Mukavaa marraskuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa marraskuuta, Sari - ja blogissani odottelee sinua haaste <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Täytyy käydä heti kurkkimassa, siitä onkin aikaa kun viiimeksi olen vastannut johonkin haasteeseen, niitä on kiva välillä tehdä.

   Poista
 3. Kiitos itsellesi! En juuri harrasta sanontoja, mutta tässä yhteydessä tekisi mieli sanoa "Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan". Ja tämän tarkoitan ehdottomasti positiivisessa mielessä. Minulla on kaksi blogia, joista tykkään eniten ja toinen niistä on sinun blogisi.
  Pidä vaan lomaa kirjoittelusta, nauti mukavista asioista, mistä juuri postattelitkin. Oikein mukavaa marraskuuta ja palaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Ritu<3 On kiva saada positiivista palautetta, siitä tulee aina hyvä mieli ja se motivoi jatkamaan silloinkin kun on muuten kiire tai huolia mielessä. Te lukijat olette vuosien varrella tulleet tutuksi ja tärkeiksi<3

   Poista
 4. Mukavaa marraskuuta ja hyvää tulevaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)