lauantai 14. marraskuuta 2015

Neutraalit värit farkunsinisen kanssa ja lauantailinkki - Neutrals with denim blue and saturday link...

On olemassa kaikenlaisia sääntöjä siitä miten värejä saisi tai ei saisi käyttää pukeutumisessa, mutta neutraaleista väreistä (harmaa, musta, beige, valkoinen) useinmiten sanotaan että niitä voi yhdistää toisiinsa samassa asussa useitakin värejä, asun silti menemättä överiksi. Tässä asussa oli jotain kivaa. Ehkä nuo siniset farkut, jotka oli tarkoituksella yhdistetty jotta asusta ei tulisi liian lättänä. Farkut tekivät siitä kivan casuaalin. Ehkä jopa vähän nuorekkaan tässä ikäkriisin koputellessa pikkuhiljaa ovelle..:) 
Valon pikkuhiljaa hävitessä arkipäivinä, tulee kuvaamisesta näin talvikaudella aina vähän hankalaa. Pitäisi kuvata viikonloppuna, mutta harmaina päivinä ei tahdo valo silloinkaan riittää. 

Usein vaikein asia pukeutumis- ja sisustuspainotteisen blogin kirjoittamisessa on olla ottamatta kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, joita tapahtuu maailmalla kaikkialla ympärillämme. Tämä blogi on tarkoitettu pakopaikaksi arjesta, hyvän mielen tuojaksi ja kauniiden asioiden keräyspaikaksi. Mutta nyt jo toisen kerran tänä syksynä on ihan pakko ottaa kantaa sen verran, että nyt sydän suree pariisilaisten ja ranskalaisten kokeman väkivallan ja surun vuoksi.


Ranskanlippu Eiffel tornin kanssa lainattu musiikkiviikkojen sivuilta


Lauantain linkki tällä kertaa on ranskalainen La Revue de Kenza 

Rauhaisaa viikonloppua<3 


Do you know what the hardest thing about writing a fashion blog is? To me it actually is not to talk here about things that are going on around the world. I have promised to my readers that this is a place for beautiful things to share, a hiding place from reality. Place to enjoy little beautiful things. Today however my heart goes out to parisians and to french people and the tragedy that happened on friday.

Todays outfit is all about neutrals mixed with denim blue jeans. With jeans I wanted to make this outfit more casual and more versatile. Less slick and give it more dimension. What do you think? 

Saturdays link today brings you to France. La Revue de Kenza

Have a good weekend<3 2 kommenttia:

  1. Farkkujen sini saa aina hymyn huulille, se on jotakin maagista joka sopii toimistoon, arkeen ja juhlaan - siis biletykseen. Vaalean bleiserin kanssa AINA niin POP.
    Sopii sulle kuin aurinko taivaalle.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä valkoinen jakku näyttää raikkaalta! Mitenkähän oppisin käyttämään sitä muulloinkin kun kesällä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)