lauantai 31. lokakuuta 2015

Musta viikko ja lauantailinkki - Black week and saturday link...

Täällä ollaan taas, en ole mihinkään kadonnut, vaikka melkein viikko on kulunut edellisestä postauksesta. Tätä viikkoa voisi kuvailla mustaksi monella muullakin tavalla kuin vaatteiden osalta. Armotonta taistelua väsymystä ja migreeniä vastaan, sängyn kuvat silmissä menty koko viikko. Töissä tapahtuu ihmeellisiä asioita, iltaisin on ollut ihmeellisä menoja ja kaiken päälle vielä tuo kellon siirto. 

Olen elänyt kuvitelmassa että kellon siirtäminen ei juurikaan vaikuta minuun, mutta mitä ilmeisimmin olen ollut enemmän kuin väärässä. Järkyttävä väsymys on vaivannut koko viikon ja migreenit siihen vielä päälle. Yhtenä iltana oli pakko käydä migreenissä ostamassa äidille uutta pölynimuria ja ihmettelin klo 20 aikaan Länsisatamassa paitsi sitä ihmeellistä rumaa patsasta ( te luultavasti tiedätte mistä patsaasta puhun, jos ette, juttu löytyy täältä) niin sitä että miksi on pakko olla vihonviimeisessä paikassa ostamassa imuria kun kroppa tahtoisi vaan nukkumaan. Yhtenä iltana huomasin pukevani pyjaman alle rintsikoita, luultavasti kuvittelin olevani lähdössä töihin... Perjantaina töistä lähtiessä silmät ristissä yritin painaa hississä hälytysnappulaa sen kerroksen sijasta mihin olin menossa kun tuo hälytysnappi nyt sattui olemaan samassa rivissä, onneksi nuo hälytysnappulat eivät ole yhtä herkkiä kuin tavalliset napit ja mitään vahinkoa ei päässyt tapahtumaan... 

Että tämmöinen viikko täällä. Miten teidän viikkonne on sujunut? Toivottavasti hieman paremmin<3

Asuina tällä viikolla on ollut paljon mustaa, tummansinistä ja harmaata. Tällä kertaa esittelyssä musta asu. Ja nilkkurit joita olen tähän syksyyn asti vähän väheksynyt terävien kärkiensä vuoksi, mutta nyt tuntuikin kivalta laittaa ne jalkaansa<3 

Lauantain linkkinä tällä kertaa norjalainen blogi.

Leppoisaa lauantaita<3This week has been a nightmare, I thought that turning the clock back from summertime saving time to normal time wouldnt have any effect on me, but boy was I wrong! I have been more than sleepy all week and having migrens. I dont know if its because of the darker days but I have wanted wear black, navy and grey all week long. But I managed to find these old booties from the closet that I didnt like before and now I notised that Im almoust loving them. Go figure... Woman is allowed to change her mind, isn´t she?

Saturday link comes from Norway this time.

Enjoy your saturday evening<3 

10 kommenttia:

 1. Ehkä tuo kellon siirtäminen todellakin vaikuttaa myös minuun, sillä hyvin samanlaisissa tunnelmissa on täälläkin viime viikko menty - en ole varmaan vuosiin niin aikaisin sänkyyn kellahtanut kuin viikolla - ja silti tuntuu, ettei mikään uni riitä.
  Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin Lady<3 Ei puhettakaan että jaksaisi lähteä jonnekin juhlimaan. Kyllä se kellonsiirto vaan vaikuttaa näemmä. Ja nyt nukkumaan...

  VastaaPoista
 3. Minuun on kellojen siirto vaikuttanut koko ajan mutta keväällä. Silloin olen noissa väsyneissä, uupuneissa ja jopa kiukkuisissa fiiliksissä monta viikkoa. Syksyn siirrosta kyllä selviän. Huomaan, että olet jo ollut talvikengissä liikkeellä. Ehkä minunkin pitäisi. Olen vielä pikkukengillä tepsutellut menemään vaikka välillä on varpaissa tuntunut vähän viileyttä. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kellojen siirto on kyllä kumma juttu. En huomannut keväällä mitään erikoista mutta nyt... voi elämä, koko ajan väsyttää.
   Nyt on paras aika nilkkureille, ei liian kylmä eikä liian kuuma, pikkukengillä ei oikein tahdo enää aamupakkasissa pärjätä. Aika sissi olet kun olet pikkukengissä vielä pärjännyt! Nyt varpaat lämpimään jottei iske flunssa. Kaunista (ja lämmiintä) marraskuun ensimmäistä sunnuntaita<3

   Poista
 4. Voi sun kanssas, mutta kaikkeen nainen venyy. Täällä vain yksi migreenipäivä, joten sinulla ollut kyllä kaameist kaamein migreeniviikko. Kellojen siirtely sekoitti koko meidän perheen, Sofia heräili jopa 4:45... Tänään ensimmäinen normiherätys, ööh 6:lta... Eli vieläkään ei olla rytmissä..

  Parempaa sunnuntaita ja ensi viikkoa ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, joskus joutuu venymään, onneksi on hyvät migreenilääkkeet käytössä. Pahimmassa migreenissähän ei pääse enää mihinkään, mutta onneksi ei ihan sellaista ole tälle viikolle päässyt syntymään. Alan kyllä olla minäkin sitä mieltä että tuo kellojen kääntely saisi loppua, lääkärithän ovat jo siihen ottaneet kantaa ja todenneet ei kovinkaan terveelliseksi ilmiöksi.

   Kyllä me se rytmi vielä löydetään, eikö vaan? Sitten nukutaankin kaikki univelat pois... Kivaa sunnuntaita sinne ja hyväunista ensi viikkoa koko poppoolle <3<3

   Poista
 5. Heippa! Nyt olisit pienen loman tarpeessa, kun väsymys on kova ja migreeni painaa, varmasti väsymyksellä myös syynsä migreeniin.
  Jaa että vähän niinkuin zombiena tuijotit patsasta, niin olisin tehnyt minäkin , niin ruma se on;)
  Kivat kuvat, niin kuin kuvat Porvoostakin kun tämä nyt esillä oleva. Olet niin Sinulle sopivissa asuissa. Kenkäsi on vallan kauniit ja musta asu sopii hyvin "mustaan viikkoon", jos nytnäi saa sanoa.
  En ole väsynyt, vaikka valvonkin yöllä kirjaa lukien, kun en ome enää töissä. Olen ottanut tavakseni aamupuuron jälkeen juoda kahvi mukista takkahuoneesa nojatuolissa (eläkeläisen etuja), niin yhtenä aamuna kolautin kyynärpääni ja puolet kahvista puuvillakäsityöni päällä. Arvaa imeytyikö hyvin, että semmoisia mokia ruudun täällä puolella.
  Lämmintä ja virkistävää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ritu<3 Luit melkein ajatukseni. Mietin tuossa juuri hiljattain että pitäisikö alkaa lykkäämään yksi kesälomaviikko ihan näinkin myöhäiseen syksyyn tai ripotella talvilomaa johonkin tähän aikaan vuodesta kun tuntuu vähän väsähtäneeltä vaikka yritää liikkua, syödä ja nukkua säännöllisesti. Yhden saldovapaapäivän olen pyytänyt tälle kuulle, mutta vielä ei ole varmaa onnistuuko. Noita työtunteja kun tuppaa kertymään ylimääräistä.
   Lukeminen yöllä kun ei uni tule on kyllä hyvä unilääke. Toinen on kutominen, sitä joskus harrastan kun uni on karkuteillä. Ja torkkuja viikonloppuisin!

   Hitsi, miten hassusti kävi käsityölle! Lähtikö kahvi käsityöstä? Olen huomannut että kahvitahrat tuppaavat jäämään, jollei vaatetta/liinaa saa ihan heti pesuun kun kahvi on sille kaatunut. Samantien kun saa pesuun, niin voi tahra lähteä. Kahvi on vihonviimeinen pois pestävä vihulainen!

   Lämmintä ja leppoisaa marraskuista sunnuntaita<3

   Poista
 6. Onpas ollut vähän hankalampi viikko sinulla. Toivottavasti ensi viikko sujuukin sitten paremmissa merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Tämä viikko tuntuu sujuvan paljon paremmin! Ihanaa viikkoa sinnekin<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)