sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kynsilakkailoja ja ajatuksia bloggaamisesta - Joy of nail colors and thoughts about writing a blog..


Joskus sitä tulee iloiseksi pienistä asioista ja pienet inspiksen hetket pääsevät kameran kuviin. Tänään ilon ja inspiksen aiheena olivat pari syksynpunaista Lumenen kynsilakkaa, jotka roikkuivat tuossa pöydän laidalla muiden kynsienhoitovälineiden ohessa. Minulla on usein tapana yhdistää tietokoneella oleminen ja kynsien lakkaaminen kun tuo tuskaisen pitkä kynsilakan kuivattelu kestää aina aikansa. Blogin kirjoittamiseen puolestaan saa menemään aikaa ihan kuinka pitkään tahansa. Valokuvien käsittely ottaa aikansa, tekstin kirjoittaminen oman aikansa ja kommentteihin vastaaminenn oman aikansa. Joskus mietin että mikä on se perimmäinen ajatus/syy/inspiraatio miksi tätä teen. Minulla on kohtuullisen pieni lukijakunta, kuukaudessa teitä vierailee sivuilla keskimääriin 2200-2500kpl maailmanlaajuisesti. Suurin osa lukijoista on suomalaisia, seuraavaksi suurin lukijaryhmä ovat yhdysvaltalaiset ja sen jälkeen vaihtelevasti muun maalaiset lukijat. Rekisteröityneitä lukijoita teitä on sekä Bloglovinin että Bloggerin puolella n. 30kpl. 


Hyvien blogien määrä on nykyään niin suuri, että siitä saa varmasti melkoisen blogiähkyn. Ainakin minä välillä saan. Olisi paljon enemmän hyviä ja mielenkiintoisia blogeja luettavana kuin on aikaa. Ehkä tuo ajan puute selittää uusia some sovelluksia kuten Instagram (johon en ole ehtinyt vielä tutustua enkä liittyä, ehkä myöhemmin), joissa seuraaminen ja katselu on nopeampaa ja ajankäyttö tehokkaampaa? Sain jo sentään otettua käyttöön Google+ palvelun, joka on sekin ollut työlistalla kauan. On mielenkiintoista nähdä missä olemme 10 vuoden päästä, jos vielä silloin blogia kirjoitan. Ovatko blogit jossain twitterissä joita luetaan työpaikan hississä ohimennen? 


Blogin kirjoittamisesta on tullut kuitenkin minulle tapa elää. Oma pieni nurkka jossa saan jakaa inspiroivia asioita ja kuvia teidän kanssanne. Ennen kuin blogit oli keksittykään, minulla oli tapana pitää valokuvapäiväkirjaa. Printattuja valokuvia tekstin kanssa. Blogin myötä aihepiiri ehkä vähän kaventui, mutta kuvapäiväkirja siirtyi luontevasti tänne. Suurin osa nykyteksteistä ja kuvista käsittelee pukeutumista ja pienempi osa sisustusta, hankintoja ja muuta kaunista josta saan inspiraatiota. Onko teillä siellä ruudun toisella puolella ajatuksia siitä, pitäisikö jatkaa juuri näin, laajentaa aihepiirejä vaiko peräti supistaa? Odotan ajatuksianne tästä aiheesta mielenkiinnolla.


Tämän päivän inspiksenä ovat syksyn ihanat punaiset kynsilakkavärit, oikealla Puolukkasurvos ja vasemmalla Kuun loisteessa. Puolukkasurvos on minusta ihan täydellinen syyspunainen. Kynsillä vähän tummempi kuin mitä purkista voisi ajatella. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa<3


Sometimes its the small things that make me happy. This time I got inspiration from the new Lumene´s nail colors for this fall. I love the new "Lingonberry mash" (on the right) and the "In the moon glow" (on the left). As a Finnish company they use little diffrerent names in their colors that any more international company would use. I have practically lived in the color "Lingonberry mash" for couple of weeks now. I just love it on the nails<3 

I have this habit of combining blogging and doing my nails at the same time. Since it takes such a long time for nail colors to dry, its a perfect time to write the blog. Or read blogs. 

This got me thinking that I have been doing this writing for a quite a while now and I want to ask you what do you think about the content of this blog? I have been focusing on style, home decoration and some other small pretty things that make me happy, like cosmetics. But what do you want? Just style or all the topics above? 

Its a perfect sunday evening, enjoy and talk to you next week<3 14 kommenttia:

 1. Juu sormet harallaan täälä kirjoittelen tuoreet lakat kynsissä. Minäkään en millään malta olla paikalla niin kauan, että lakat kuivuu☺
  Ihanaa sunnuntaiehtoota Sinulle ~♫~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin maailman paras tapa hoitaa kynnet ja blogit yhdessä...:D Kivaa viikkoa<3

   Poista
 2. Lakkaaminen ja bloggailu sopivat todellakin yhteen :-)
  Tykkään lukea blogeja, joissa yhdistyvät monet aiheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Meitähän on koko joukko kynnenlaittajia blogien ääressä...:) Syntyi ihan mielettömän hauska mielikuva kun ajattelin miten suomen naiset joukolla lukevat ja kirjoittavat kynsilakkoja kuivatellen...:D Onneksi ei nykyään enää käytetä paplareita...

   Poista
 3. Lumenen lakat ovat ihania ja taisin bongailla toisiakin lemppareita, Essieitä. :) Ihanaa alkanutta viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin<3 Lepäähän messuilujen jälkeen välillä! Teillä oli ollut ihan mahtavat messut! Lumenet ja Essiet on ihan maailman parhaita! Mulla on menossa syksyinen kynsilakkavillitys!

   Poista
 4. Ensimmäistä kertaa poikkesin blogiisi, hyvältä näyttää! :) Kannattaa jatkaa sillä linjalla, mistä itse tykkää ja tuntuu kaikesta luontevimmilta. :) Itsekin olen jo hyvän aikaa bloggaillut ja kirjoitan siitä, mitä päähän pälkähtää, jotkut tekstit syntyvät hetkessä ja jotkut tarvitsevat pidemmän haudutteluajan. ;) Mukavaa illan jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Täytyy käydä kurkkimassa sinunkin blogiasi! Yritän myös kirjoittaa siitä mistä tykkään ja inspis tulee, mutta välillä se tulee niin hassuista asioista ettei ihan kaikkea tänne blogiin... Esim kokkausintoilut ei ole mitään gourmet luokkaa...;D Kiva kun löysit tiesi tänne, kaunista syysviikkoa<3

   Poista
 5. Moikka muru. Kuvissa näkyy jumalainen kauniin puun värinen pöytäpinta. Se kertoo välittömästi että on arvokkaasti vanhentunut, oikeaa puuta, kauniisti tehty, real thing. Ethän koskaan ikinä maalaa sitä!
  :-)
  Oletko tutustunut Lumenen frost-efektin kynsilakkoihin? Tosi makeet, jättää kynnen matta-pintaiseksi. Rock.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en maalaa... muistuttaa ihan mua, vanhentunut ja aito...:D Ja kuhmurainen.... Äläkä yllytä kynsilakkoihin, mulla on joku ihmeen kynsilakkavillitys menossa muutenkin...:) Mattakynsilakka??? kaikkea ne keksii!

   Poista
 6. Liityin tässä pari päivää sitten blogisi lukijaksi ja minusta sinulla on hyvä aihepiiri ja hyvä bloggaustyyli. Kun nyt kysyit, että pitäisikö tehdä jotakin muutoksia, niin älä ainakaan supista. Pukeutumisesta, kosmetiikasta, sisustuksesta yms. kaikesta kauniista on ainakin minusta hauska lukea. Tervetuloa myös kurkkaamaan minun blogiania, jota vasta aloittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Pitää tulla kurkkimaan uutta blogia, niitä on aina kiva lukea! Kaikesta päätellen tämä nykyinen linjaus on suhteellisen hyvä. Kaikesta kauniista ja inspistä antavasta siis jatketaan! Kaunista syysviikkoa<3

   Poista
 7. Samaa mieltä minäkin olen, että älä ainakaan supista. Tykkään blogistasi. Tykkään lukea myös blogeja joissa on erilaisia juttuja, vaatteet, käsityöt, puutarha, sisustus ja joskus joku ruokajuttukin saa innostumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit kommentoimassa<3. Ehkä joskus joku ruokajuttukin, tosin en ole mikään gourmet kokki, eikä kaikki lautaselle päätyvä ole ihan kuvauksellisen näköistä...:D Lämmintä viikonloppua sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)