keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ihan pieni sisustusjuttu - Tiny home decoration posting...
Enkelin siivet ja nallekarhu.
Bengt. Karhun nimi on Bengt. Ihan oikeasti. Se lukee hänen jalassaan. 

Tiedättehän nuo hetket kun tulee valokuvausinspiraatio niin se vaan tulee? Ja sitten te saatte nähdä lopputuloksen täällä blogissa. Tällä kertaa inspiksen lähteenä olivat syksyisen illan pimeydessä palava kynttilä enkelinsiipineen ja pehmonalle. Kynttilä palaa eteisen peilin edessä ja Beng istuu tuossa pöytäni vieressä kylpyhuonehyllykössä joka joutui siihen olosuhteiden pakosta. Mokomalle hyllykölle ei ole muualla paikkaa. Se oli lainassa edellisestä asunnosta ja nyt palautui sattumalta kotiin, eikä sovi enää mihinkään kun kumpaankaan vessaan ei mahdu, kun toisessa on jo kaappi ja toisessa on vino seinä. Luulen että hyllykön kohtalona tulee olemaan Tori.fi, mutta siihen asti se on Bengt:n koti. 


Ja nyt seuraa tunnustus, minä keräilen pehmonalleja.. En vaan voi vastustaa niitä. Niitä istuskelee siellä täällä. Kaikki sai alkunsa kun 4 vuotiaana löysin orponallen. Kerron siitä sitten myöhemmin. 

Kynttilä ja enkelinsiivet valaiskoot teidänkin syysiltaanne<3 

First came inspiration. Then before I even knew I had the cameara in my hand. The teddy bear is called Bengt and the beautiful angel wings in a candle are a gift from a near friend. Im enjoying the dark fall evening with candles and Bengt. Let the candle shine a little light to you as well.

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin, nallet ovat lumonneet myös minut. Tosin uusia perheenjäseniä ei ole tullut pitkään aikaan.

  Ihanaa viikonloppua myös nalluroille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Sama juttu, ei ole vähään aikaan näkynyt lisää nalleja kirppiksillä. Mä en vaan pääse kauniista nallesta ohi, jos sellainen on myynnissä kahdella eurolla...:D Kaunista ja rentoa viikonloppua sinne koko poppoolle<3

   Poista
 2. Ihana nalle ja hyvä paikka hänellä. Mielenkiinnolla odotan tarinaa orponallesta.
  Kynttilät valaisee meidänkin iltaamme ja minulla kudotu ponzo niskassa, kun isäntä on kotishortseissa ja t-paidassa;). Oikein kivaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät on ihania, Ne kuuluvat syysiltaan ja niiden tunnelma on niin rauhoittava<3 Usein kudon minäkin shaali harteilla, kutomistuoli on vaan vähän remontissa kun äiti istui siihen vanhaa tuoliin vähän turhan reippaasti!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)