lauantai 17. lokakuuta 2015

Nahkahousut ja neuletakki lauantailinkin kera - Leather pants, cardigan and saturday link...
Kivaa messulauantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Arvaan että osa teistä löytää tänään tiensä I love me-messuille katselemaan kaikkea kivaa. Täällä ei tänään messuilla vaan vietetään rauhallista syysviikonloppua. Aurinko vaan teki tälle päivälle katoamistempun. Tässä pääsi jo niin tottumaan ja nautiskelemaan aurinkoisista syyskeleistä, jotka ovat meitä tänä vuonna hellineet. Ei millään uskoisi että on jo todella yli lokakuun puolen välin ja vieläkin on lehtiä puissa. Osa tietysti pudonnut jo ja täällä Helsingistä pohjoiseen on jo paras ruska ohi. Helsingissä on tänä vuonna ihan poikkeuksellisen pitkä ja kaunis ruska, sitä on päässyt ihailemaan työpaikan ikkunoista. 


Nyt on korkea aika kaivaa nahkahousut komeron kätköistä ja vetäistä ne jalkaan lämmittämään. Niiden ihanimpia puolia on se että niissä ei heti tule kylmä. Tälläinen vilukissa osaa arvostaa kaikkea lämmintä. Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sen herkemmin palelee, mikä varmaan pitääkin paikkansa. Noh, vaihdevuosia odotellessa... 


Pitkä neuletakki ja nahkahousut käyvät moneen menoon. Yksi lempiyhdistelmistäni vapaa-ajan menoihin. Tuossa käsitellessäni noita kuvia tuli mieleen yksi miinuspuoli nahkahousuista eli polvipussit. Nahkahousuihin vääjäämättä sellaiset käytön myötä ilmestyvät. Minua se ei liiemmin häiritse, kuuluu samaan kategoriaan pellavavaatteiden ryppyisyyden kanssa eli kuuluu vähän niinkuin asiaan. 

Lauantain linkkinä tänään Jeans & a Teacup

Leppoisaa viikonloppua<3A perfect warm combo for the free time during fall is leather pants and a long warm cardigan. You almoust never get cold wearing leather pants so they are perfect for this chilly weather. Together with a long and warm cardi you dont even need a jacket. If it gets a bit chilly just add a nice and warm wool scarf with this and you are ready to go! 

Saturdaylink today is Jeans & a Teacup.

Have a relaxing weekend<3 

8 kommenttia:

 1. Vautsi vau mikkä pökät ja popot! Mistä olet nahkahoususi hankkinut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Nämäkin pökät ovat taasen Elloksen alesta hankitut. Aikaa siitä on tainnut kulua vuosi ja risat jos oikein muistan. Hintojen kanssa olen edelleen tarkka, mieluummin hinnakkaammat hankinnat kauden ulkopuolelta alesta kun suinpäin täyteen hintaan. Kaunista sunnuntaita<3

   Poista
 2. Tänään tuli messuiltua ja olipahan sellaista hulinaa, että pakko oli kotiin palattua vetää pipo päähän ja painella hiljaiseen metsään rauhottumaan :). Huhhuh. Ens vuonna ehkä sitten jonain muuna päivänä kuin lauantaina..

  Ja epistä, että toisille sopii nahkahousut noin hyvin :). Itse olen sellanen ripakinttu, että näyttää lähinnä koomiselta vaikka tykkäisinkin käyttää. Ja joskus vuosia vuosia (tai ehkä kymmeniä...) sitten mun ehdottomat lempparit oli ruskeat mokkanahkapökät, jotka nykypäivänä olis lähinnä mallia Cowboy :D. Oli sellaset ylhäältä kapeat ja alhaalta leveät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka<3 Vähän saisivat nämäkin nahkikset olla leveämmät pohkeiden kohdalta.

   Aika moista hulinaa ajattelinkin että messuilla tänä vuonna on ja siksi tyydyin jäämään kotiin rankan viikon jälkeen. Vähän teki kyllä mieli lähteä katsomaan mitä kaikkea siellä oikein tänän vuonna on... Taisi olla oikea valiinta tuo kotiiin jääminen, luulen että perästä kuuluu ja blogeista pääse kurkkimaan mitä siellä oikein olikaan.

   Nuo lempimokkahoususi kuulostavat aivan superhyviltä! Luulen että sellaiset kun jossain tulisivat vielä vastaan, voisin hyvin asua sen tyylisissä housuissa<3 Bootcut lahkeet on nahka/mokkahousissa käytännöllisemmät kuin kapea ja tosi kivat ulkonäöltään. Muistan joskus kateellsina katselleeni sellaisia housuja muutama vuosikymmen sitten. hyvältä näyttivät muiden päällä.

   Kaunista ja rauhallista sunnuntaita<3

   Poista
 3. Lovely, really cool and Beautiful. Just love to see an adult woman in Beautiful and stylish clothing. Thanks!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)