torstai 30. heinäkuuta 2015

Harmaa silkkipusero vai kukkamekko - Grey silk blouse or flower dress?
Kumman asukokonaisuuden te valitsisitte syntymäpäivälounaalle kylään tässä koleahkossa säässä? Kukkamekko ja valkoinen neule sen kanssa lämmittämään vai kiiltävä silkkipusero valkoisten farkkujen kanssa? 


Kyseessä on siis aivan kotoinen lounas lähimpien ihmisten kesken, ei mikään formaali tilaisuus, joskus on vaan vaikea päättää mitä laittaisi päälle. Taitaa olla sama ongelma silloin tällöin kaikilla meillä? 

Sää asettaa hieman haasteita kesävaatteille, tuntuu että kaappi on täynnä mekkoja, joita ei tarkene pitää ja olisi kiva pitää niitäkin välillä. Tosin kaikessa on hyvät puolensa. Ensi kesänä nuo tänä kesänä pitämättä jääneet mekot tuntuvat taas ihan ihka uusilta! Ainakin yritän huijata itseni ajattelemaan näin. Turha säätä on surra kun sille ei mahda mitään. 

Torstai on toivoa täynnä<3


Which one of these outfits you´d choose to wear to a birthday lunch among close family and friends this time? I have hard time to choose between grey silk blouse with white jeans or flower dress with white knit? 

I think I have closet full of summer dresses that I havent worn even once this summer! Its been so chilly that I have rarely choosen to wear a dress. Maybe this time? 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tyylillä siis lounaalle! Kallistuin kyllä mekkoon, kun ajattelin jospa on viimeinen niin lämmin päivä että voi mekossa kulkea tänä kesänä...Mukavaa viikonloppua<3

   Poista
 2. Vilukissana kallistun farkkuihin, vaikka mekoista tykkäänkin. Ja sittenkin vielä sen villatakin varuiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli päivällä vähän hiostavakin ilma, joten mekossa mentiin ja hyvin tarkeni. Tuohon mekkoon kyllä kuuluu alusmekko, joten se toi vähän lisälämpöä. Seuraavan kerran sitten silkkipusero vuorossa.

   Poista
 3. Silkkipusero ja farkut. Onhan valkoiset farkutkin kesäiset ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On valkoiset farkut kesäiset, ei olisi kesää ilman niitä! Mutta tällä kertaa kallistuin mekkoon siinä pelossa että koko loppukesänä ei enää tarkene mekossa...Hyvää viikonloppua sinne<3 Ja aurinko toivotaan, jotta vielä voisi mekossa oleskella.

   Poista
 4. Mä kyllä olen niin mekkoihminen, ettämekon mä valitsisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mekossahan sitä mennä viipotettiin, myöhässä ja hiukset pörrössä, mutta onneksi oli lämmin! Mukavaa viikonloppua maiju<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)