torstai 23. heinäkuuta 2015

Mustavalkoinen perusasu - Black and white basics...

Mustavalkoisen piristeeksi sentään konjakin värinen laukku. Tänä kesänä olen varmasti käyttänyt mustaa enemmän kuin parina kesänä yhteensä. Laitettakoon se säiden piikkiin. Musta laukku tuntui jotenkin vähän synkältä, joten vanha konjakinvärinen luottolaukku pääsi tähän asuun mukaan. Mikä on sen klassisempi ja luotetumpi yhdistelmä kuin mustavalkoinen konjakin kanssa? Konjakinväriset kengät ottaisin myös mielelläni vaatekomeron kätköihin. Tänä kesänä on näkynyt todella kauniita konjakin värisiä sandaaleita koroilla. Sellaiset olisivat tähän asuun omiaan tuomaan vähän kesäistä tunnelmaa. 


Torstai ja ensimmäinen kesälomaviikko on kohta humpsahtanut. Onneksi ei mitään ihmeempiä suunnitelmia ole sen enempää ennen sunnuntaita. Lepo on tullut todellakin tarpeeseen ja monta rästissä olevaa asiaa on myöskin jo ruksittu pois listalta. Vielä pitäisi metsästää jostain loppukesäksi kevyt meikkivoide ja muutama muu kosmetiikkahankinta. Alet ovat onneksi parhaimmillaan niin nettikaupoissa kuin muissakin kaupoissa. Ja ehkäpä joku hankintalistalla oleva vaatekin ensi talveksi löytyisi. 

Black and white with cognac bag. What could be more of a classic? I would prefer cognac colored sandals with heels, but Im still looking for the right ones. They would put more summer feeling to this outfit. I really hope that the wheather would stay warmer because I´d love to wear sandals for the first time this summer. I have couple of pair black sandals in the closet to go with this outfit. If it gets warmer... Im counting it will!

12 kommenttia:

 1. ♥olet aina niin tyylikäs! Laukku on piste ii:n päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Laukku on kovassa käytössä muutenkin musta nahkalaukkuni ohella ja hyvin on kestänyt aikaa ja käyttöä.

   Poista
 2. Myös kissasi sekä koirasi sopivat väritykseltään päivän asuusi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Niinpä taitavat sopia... Ne osallistuvat välillä ihan kaikkeen!

   Poista
 3. Ihana kuva jossa myös karvatit mukana <3 <3 Mustavalkoinen on aina ajaton ja tyylikäs ja omalla kohdalla varma valinta niinä päivinä kun en keksi mitä päälle laittaisin. :)

  Aurinkoista loppuviikkoa ihanainen Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Karvatit aina menossa mukana! Mustavalkoinen on kyllä helppo ja tämä musta neule on yksi luottovaatteistani, parhaita neuleitani ikinä. Puuvillan ja kashmirin sekoitusta, menee kesällä ja talvella.

   Poista
 4. Ihana miten raikas kesäkokonaisuus. Msutavalkoisuus konjakilla tuntuu toimivan ihan aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Konjakinväriset sandaletit kun jostain vielä löytyisi lämpimiin päiviin!

   Poista
 5. Ihana kokonaisuus ja konjakki on värinä niin ihana, tykkään laukusta aivan valtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos L<3 Laukku on kulkenut mukana monta vuotta, yksi ehdottomista luottolaukuistani. Nahka on ihanaa kun se kestää aina vaan vuodesta toiseen!

   Poista
 6. Mustavalkoinen toimii aina. Kaunis asu.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)