sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kesäfiilistelyä - Summer feelings...

Tiedättekö sen tunteen kun avaa lahjapaketin ja sieltä paljastuu jotain joku vaate tai koru, joka ei ole yhtään omaa tyyliä? Sitä tekee mieli hypätä metri taaksepäin ja sanoa kääk, mutta ei kehtaa. Ja joskus sitten sieltä paljastuu jotain, joka ei ole sekään omaa tyyliä, mutta siitä tulee hyvälle mielelle? Tällä kertaa nimpparipaketista kääriytyi juuri tuota viimeksi mainittua. Huivi ja korvakorut, joita ikinä ei olisi tullut mieleen itse ostaa mutta joista tuli ihana kesäfiilis ja hyvä mieli. 


Meillä juhlittiin viime viikonloppuna muita asioita ja siinä kylkiäisinä vähän etukäteen minun nimipäiviäni. Nimpparipaketista paljastui puuvillainen kesähuivi ja ihanat perhoskorvikset, jotka varmasti tulevat käyttöön niissä on niin ihana kesäinen fiilis ja kesävärit<3

Kaunista sunnuntaita<3 


We had a little celebration last weekend (nothing relatetd to me) but I got a present of my own on the side. Summer scarf and beautiful butterfly earrings to got with it. I would never had thought about buying something like this on my own but I really love those. They bring such a summer feeling, dont they?

Beautiful Sunday<3 

12 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen. Olen saanut joskus lahjoja, jotka sopivat enemmän antajalle, kuin minulle. Miten siinä sitten toimisi! Pakko esittää iloista ja antaa lahja vaikka myöhemmin sille, joka siitä pitää. Lahjan saajaa pitäisi aina osata ajatella enemmän, kuin sitä mistä itse tykkäisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Joskus lahjoja on vaikea valita ja tykkään kyllä että hutilahjan voi vapaasti kierrättää, myös silloin kun jos olen itse jostain syystä tehnyt "hutihankinnan" jollekin. Onneksi usein läheistensä mauan tuntee.

   Poista
 2. Hyvää nimipäivää!

  Juuri tuon kuvailemasi tunteen vuoksi en erityisemmin pidä lahjoista, sillä pelkään aina niitä avatessani, että lahjan antajalla ei ole kanssani sama maku ja miten sitten näytellä ilahtunutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Totta puhut, joskus sitä pelkää vähän ehkä etukäteen tiettyjen ihmiseten lahjoja. Äitini on hyvä esimerkki siitä että kun hän on päättänyt mikä on tyylikästä ja/tai kaunista niin ei sen niin väliä jollei ole tyttären tyyliä...:D Itsepäisyys taitaa kulkea suvussa...:)) Laitan kyllä nykyään aika surutta turhat lahjat kierrätykseen.

   Poista
 3. Onnea Sari! Päivän jäljestä toivottelen. Sinusta taitaa tullanyt kesähippi;) vanhoista farkuista pjntit poikki jne. Kivan lahjan sait.
  Hyvää kesälomaa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Mun on pakko tunnustaa että olen kyllä aina kesähippi...:D Kotifarkuissa kesällä on jo kukkapaikkaukset ja leveät lahkeet jotka sitten lämpimällä säällä käärin puolisääreen... Että siinä mielessä lahja sopii kyllä ihan superhyvin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Huivi tulee kyllä varmasti käyttöön ja ajattelin viedä vanhempia vähemmän käytössä olevia vihdoin kirppikselle!

   Poista
 5. Ihanat korvikset. Myös huivi on kiva, vaikka jonkun mustan kokonaisuuden kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Tuo olikin hyvä idea, ei tullut esimmäisenä mieleen että mustan kanssa. Kiitos vinkistä!

   Poista
 6. Kyllä mäkin tuon tunteen tiedän ;) Mutta ihana perhoskorvikset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Perhoskorviksista tuli heti mun kesäkaverit!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)