keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Asukuvien sijasta - Instead of the outfit pics...
Minulla oli siis tarkoitus laittaa asukuvia tähän postaukseen, mutta eilinen aurinko mokoma poltti asukuvat julkaisukelvottomiksi. Ne olivat kyllä varjossa otettuja, mutta aurinko paistoi niin ovelasti sivusta, ettei niistä saanut mitään selvää. Sitäpaitsi tämän lauman kanssa, asu ei ollut kovin kauaa aamukasteella julkaisukelpoinen... Puhumattakaan siitä että hoitopentua väistellessäni onnistuin läikyttämään osan aamukahvista paidalleni. Arki täällä ei siis ole kovin glamouria, mutta sitäkin elävämpää... Jokainen asukuva joka onnistuu ilman kuraisia tassunjälkiä on voitto kotiin!Eilen oli loman ensimmäinen aurinkopäivä, ja kun toimin pennun hoitotätinä, niin aamukahvin kanssa en edes ehtinyt napata mitään hyvää pihalle mukaan. Pennun kanssa kun on mentävä heti eikä kohta ulos jos aikoo selvitä ilman lätäköitä sisällä... Ehdin sentään napata peltisen kamut-mukin täynnä kahvia matkaan. Arvatkaapa mikä on seuraavana maalausprojektina listalla? Vanhat siniset puutarhatuolit ja pöytä suorastaan huutavat uutta maalia! 


12-viikkoinen riiviö opettelee täällä hetken verran koiranelämää maalla ennenkuin lähtee takaisin kotiinsa kaupunkiin. Välillä tuli uuvahduskin sentään, mutta kyllä 12-viikkoisella energiaa riittää, onneksi on tuo karvainen hoitotäti johon voi purkaa suurimman osan tuosta loputtomasta energiasta.

Tänään olikin sadepäivä, mutta toivottavasti vielä tulee aurinkoisiakin lomapäiviä! Mukavaa keskiviikkoiltaa<3 


I did take outfit pics, but the sun actually burned those pics beyond repair. The first sunny day of my vacation. Instead of those outfit pics you are stuck with my morning coffee company. I have a visiting puppy for for couple of days learning to interact with other animals and get some taste of a country life. She has all the energy in the world! I guess its just as a 12 weeks old puppy should be. I promise, next time you will see some outfits again. Enjoy your wednesday<3 

2 kommenttia:

  1. Ihanan todellisia ja elämän läheisiä kuvia. Hyvin tuntuu hoidokki viihtyvän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Pentu vietiin jo kotiin, mutta kyllähän tuo viisi päivää täällä ehti jo vipeltää ja opetella maalla oloa! Mainio ja hyvähermoinen pikkuinen!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)