lauantai 18. heinäkuuta 2015

Malene Birgerin huivissa lomalle ja lauantaillinkki - Malene Birger Ominda scarf and saturday link...


Jee! LOMA<3 Se alkoi viimeinkin!

Ja missä säässä? Täksi päiväksi on luvattu ihan kesäinen päivä iltaan saakka +21 astetta ja puolipilvistä. Muutenkin minulla on käynyt tuuri säiden kanssa viime päivinä. Toissa päivänä ajoin kauniissa säässä kotiin ja samalla hetkellä kun vedin oven kiinni perässäni, taivas aukesi ja ukkonen paukkui. Eilen taasen ajelin töihin aamulla liki kuivuneita teitä vaikka sade vasta lakkasi ja kun olin ollut vähän aikaa töissä niin Helsingissä alkoi melkoinen sade ja ukkonen. Ysikerroksesta sitä on kiva seurata. Kuivin jaloin. 

Palataan nyt kuitenkin viimeisen työpäivän asuun hetkeksi. Tykkään tanskalaisen suunnittelijan Malene Birgerin suunnittelemista vaatteista yleensäkin, toki ne ovat sen hintaisia etteivät löydä tietään minun vaatekaappiini muutamia puoleen hintaan ostettuja villahuiveja lukuunottamatta. Tämä muutaman postauksen takainen alelöytö "Ominda" huivi on ollut ihan mainio toimiston kylmyyteen ja tuo kyseisen suunnittelijan "arabian flower" kuosi on tosi kiva ja toimiva, se alkaa jo olla vähän klassikko ja onneksi ei huitele edes liki missään samoissa hintaluokissa kuin Vuittonit ja muut. Tuolla kuosillahan on olemassa myös laukkuja ja esim puhelimen suojakuoria. Laukut ovat kauniita, mutta kohtuullisen hinnakkaita, eivätkä tule löytämään tietään edes alesta minun komerooni, koska eivät ole nahkaa vaan polyuretaania. Joskin myönnän että kauniita, mutta yritän pitäytyä tässä kohtaa ekologisemmissa valinnoissa.  

Viimeisen päivän työasu koostui siis mustasta ja harmaasta. Sadesäällä jotenkin mieluummin pukeudun tummaan, ehkä sää vaikuttaa vähän mielialaan koska huomaan että sama kaava toistuu säiden vaihdellessa. Kolealla tummempaa, lämpimällä vaaleampaa ja aurinkoisella säällä usein värejä. Vaikuttaako sää värien valintaan siellä ruudun toisella puolella? 

Lauantain linkki on tällä kertaa Southern meets Chic.
Siellä pukeudutaan olkapäät paljastavaan kesäpuseroon (näyttäisi olevan yksi kesän trendeistä rapakon toisella puolella) ja käydään kurkkimassa Charleston Fashion Week:n tarjontaa...

Tervetuloa kesä, minä muutan tänään ulos. Ohjelmassa on perheen parissa vähän pihatöitä, grillailua, chillailua ja ulkoelämästä nauttimista. 

Ihanaa viikonloppua<3 


P.S. Toinen kesähankinta oli kynsien ja hiusten haurauteen apteekista hankittu biotiini ja kolmen viikon kuurin jälkeen ensimmäistä kertaa pariin vuoteen kynnet eivät ole lohkeilleen viikon aikana, vaan samalla lakkauksella on menty koko viikko! Hiuksista en osaa vielä sanoa mitään, niiden kasvatus kestää vähän kauemmin, oishan se kiva jos saisi yhtä vahvat ja tuuheat hiukset kuin nuorempana...


I adore the style of the danish fashion designer Malene Birger. Simple with a chic feminine touch. I bought this "Ominda" scarf at a half price from sale and its been my favourite office ac buddy ever since. The arabian flower print has become almoust a classic allready and I´ve started to love it. I have couple of older MB scarfs allready and they have been worn a lot too during the years. 100% wool and warm when needed, even in the summer to these chilly weather we have had lately.  What do you think about the arabian flower print? 

And finally Im on vacation! Yey! I have no plans (well practically no plans) and nowhere I need to be so Im taking it a day at a time and just enjoying. Rarely enough today should be a nice summer weather with half sunny with +21 degree celsius and Im moving out of the house to the yard! Grilling, chilling and some yard work... A perfect weekend<3 

Saturday link today is Southern meets Chic.
Enjoy your Weekend<3

 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana huivi Sari ja upeaa lomaa <3

  VastaaPoista
 2. Tuo huivin kuosi on kiva, ei ollenkaan sellainen merkkiä alleviivava kuin joissain muissa tuppaa olemaan. Hiusjutuissa muuten kannattaa tarkistaa myös se saatko b-vitamiinia tarpeeksi. Mä itse syön biotiini-sinkki-ym. moni"vitamiini"valmistetta ja sen lisäksi b-vitamiinia, tämä kombo toimii mulla hyvin.

  Rentouttavaa lomaa -säästä huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä PauMau, luulen itseasiassa että ainakin osasta b-vitamiineja saattaa ollakin vähän puutetta. Joskus tuppaa suupielet halkeilemaan ja kuurina otettu b-vitamiini aina korjaa asian. Ehkäpä b-vitamiinit pitäisikin ottaa kokoaikaiseksi vitamiini lisäksi.

   Loma on loma vaikka tulisi mummoja taivaalta! Katto ei (ainakaan vielä) vuoda, joten antaa tulla vettä jos on tullakseen...:)

   Poista
 3. Tuo arabian flower -kuosi on kyllä kaunis - ja ottaisin huisivi ihan justiinsa hellään huomaani. Niitä laukkuja minäkin olen katsastanut, mutta ei minun rahankäyttötavoillani makseta niitä hintoja laukusta, joka ei ole edes nahkaa.
  Kivoja kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Toivottavasti eilisen lisäksi vielä muutama aurinkopäiväkin mahtuu lomaan! Ne laukut on kyllä tosi kauniita, mutta tykkään että laukun pitää olla nahkaa juurikin tuohon hintaa. Ja muutenkin, nahka on ekologisempi valinta. Mukavaa viikon jatkoa sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)