lauantai 4. heinäkuuta 2015

Harmoniaa nurkka kerrallaan ja lauantailinkki - Harmony to the home decoration and saturday link...
Muistatteko vielä tämän bloggarin nurkkaus-postauksen klik, jossa aloitin tämän työhuoneen uudistusta missä teille kirjoittelen? Nyt sille seuraa jatkoa. Tuosta sohvan uudesta ilmeestä innostuneena aloitin muita huoneessa jo kauan odottaneita projekteja ja niitä on tässä nyt pikkuhiljaa työstetty. 

Huone on aika iso, koska se on kahdesta pienestä huoneesta yhdistetty aikanaan yhdeksi suuremmaksi purkamalla väliseinä huoneiden välistä. Lattiatkin ovat erilaiset siitä johtuen (laminaatti odottaa vielä laittamistaan joskus, puuh) ja huone on vähän kummallisen mallinen.

Ensiksi suuntasin Ikeaan mielessä uusi varjostin vanhaan jalkalamppuun, jossa kupu oli jo niin pahasti kellastunut että se näytti kertakaikkiaan jo rumalta. Uusi varjostin löytyi helposti eikä ollut hinnalla pilattu. Sen antama valokin on paljon kirkkaampi kuin vanhan ja ryppyinen kangaspinta tosi passeli kokonaisuuteen. Toinen asia joka minulla oli mielessä oli pianon vieressä olleen vanhan kapean ja ruman puunvärisen laatikoston tilalle uusi valkoinen vastaava, mutta koska mitään riittävän kapeaa, edullista ja kivaa pianoa matalampaa lipastoa ei tietenkään löytynyt mistään niin kärsimättömänä ihmisenä nappasin mukaan kapean kirjahyllyn ja ajattelin että olkoot sitten korkeampi! Nappasin mukaan ei ehkä kyllä täysin kuvaa sitä ähellystä ja puhellusta, kantamista ja työntämistä, jonka kirjahyllyn yksin kotiin tuominen teetti...:D Onneksi autoon mahtui. En muuten mene yksin toista kertaa lipasto-ostoksille! 
Kokoamisessa riittikin sitten iltapuhteita, kirjahyllyssä on nimittäin jalat joiden paikkaa ei voi vaihtaa. Jokainen neljästä jalasta pitää olla omalla paikallaan.


Last but not least. Vastapäätä tuota sohvaa, josta tämä kaikki lähti oli puunvärinen vaatekaappi, joka on ollut maalauslistalla varmaan pari vuotta. Nyt sekin on vihdoin maalattu ja huone sai huomattavasti lisää valoa ja tilan tuntua. Arvatkaa kuka nyt pötköttelee sohvalla onnellisena? Ja ansaitusti...


Poikkeuksellisesti launtain linkkikin liittyy tähän kodin uudistus ja siistimisaiheeseen. Täältäkin lähti pyykkikorillinen vaatteita kierrätykseen eilen. Iheart Organizing yllätti minut vinkeillään. Katsokaapa.

Nyt ulos nauttimaan kesästä! Ihanaa helleviikonloppua<3I been organizing, painting things, decluttering things and decorating for a while now. I got the inspiration a while ago and there is no ending at sight... After this click, I have done lots of more to this same room. I carried alone new book shelf from Ikea, painted the old wardrope and changed the lampshade among other things. All this and some other things in 2 weeks after the last home decorating post. I very happy with the outcome and the redecorating at home continues...

Instead of the normal fashion link todays saturday link is Iheart organizing. Lots of tips how to declutter your home and redecorate. 

Enjoy your Weekend<3

2 kommenttia:

  1. Kivasti päivitetty huone!
    Täytyy taas kertaalleen myöntää, että valkoinen tekee ihmeitä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Kyllä vaan valkoinen tekee valoa niin paljon lisää! Ja raikkautta. Leppoisaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)