sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vain luuta puuttuu - My missing broom...

Tässä on kaksi minun salaista asettani. Puuvillamekko +30 asteen helteeseen ja meidän Sohvi. 

Voiko kissa enempää enää noita-akan kissalta näyttää ilman että on edes musta? Katsokaa nyt noita silmiä, pelottavan keltaiset ja aika pelottava on kuulkaa kissakin. Ihana sylikissa, rakastaa vieraita ja sulattaa kaikkien sydämen, mutta toimittaa myös vahtikoiran virkaa. Juoksee siis häntä pystyssä portille kun tulee vieraita, katsomaan että on hyväksyykö hän ne. Ihmiset hyväksyy poikkeuksetta, mutta voi jos tulee "väärän" rotuisia koiria, niin saattaa hyvin ilmaista että tänne ei ole tulemista... Ja eläinlääkärissä osoittaa myös herkästi vastalauseensa. Tulee boxista kiltisti pöydälle, antaa kaikkien rapsutella ja sylitellä, mutta jos pitää jotain tehdä niin poikkeuksetta käy aina samalla tavalla. Hoitajat vievät sylissä toimenpidehuoneeseen ja vaikka aina sanon että kannattaa varmaan vähän rauhoittaa, niin aina minulle sanotaan että ei nyt varmaan tarvitse ja seuraavaksi kuuluu viereisestä huoneesta hyvin kiukkuinen ja kovaääninen kissan rääkäisy ja sitä seuraa joko sana auts tai oho... 


Näille helteille asioilla käymiseen väljä puuvillamekko on ihan paras. Kuten kuvasta näkyy, sandaalit odottavat vielä jossain kaapin perukoilla, lienee aika kaivella ne sieltä käyttöön vihdoinkin!  Myyränruskeaksi nimittäisin tätä mekkoa, aika lailla sävyltään lempiruskeani. Nyt on pari päivää saatu nauttia sellaisista helteistä että mitään kovin ihonmyötäistä tai muuten liian lämmiintä ei ole tehnyt mieli laittaa päälle. Eilen illakin oli vielä pitkälti liki 30 astetta kun käytiin kesäteatterissa. Tänään luvassa vähän viileämpää taas, mutta kyllä se kesä nyt on täällä<3 Voi kun pääsisi jo lomalle, mutta vielä 2 viikkoa on töitä! 

Rentoa sunnuntaita<3 

Take a look at this cats eyes. Can they be any more scary? She is a true witches cat isnt she?? She also has a temper. She loves people and melts everyones heart but she chooses the dogs who can visit our house. If they are "wrong" breed she might say  no thanks, do not enter. She loves every rottweiler that walks throught the door, every collie and she tolerates Welsh Corgies but other than that, its alwasy a mystery how she will react! 

Its been hot and sunny for couple of days. Around +30 degrees celsius. I guess the summer finally started... For me the best choice when running errands is to wear a loose cotton dress in this weather. And I love the color of this dress too. Not really something you could ever wear at the office but perfect at home.
 Enjoy sunny Sunday<34 kommenttia:

  1. Kiva mekko ja ehdottomasti helteelle sopiva sellainen! Mainio väri sanon minä!

    VastaaPoista
  2. Hyvän mallinen mekko, mä tykkään just tuosta mallista, joka levenee alaspäin.

    VastaaPoista
  3. Kaunis mekko, kiva malli. Tuo korilaukku käy hyvin, siinä on muuten samaa beigeä kuin kissassa :D Hyvin valittu värit :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)