maanantai 27. heinäkuuta 2015

Päivän asua ja asiaa rusketuksesta - Outfit of the day and about tan...

Olisikohan tänä kesänä ollut peräti 3-4 aurinkopäivää? Kaikki tietävät millainen sää on ollut tänä kesänä ja silti olen olen saanut rusketuksen. Se on aika omituista, sillä auringon aiheuttamien haittojen valossa en tietoisesti ota koskaan aurinkoa ja varustaudun aina pihatöihin aurinkorasvalla ja joko lippiksellä tai useinmiten leveälierisellä olkihatulla. Tänä kesänä jokaisena aurinkoisena pihatyöpäivänä kerroin aurinkorasvassa on ollut peräti SPF30, jonka luulisi riittävän. Mutta kun tekee aamusta iltaan pihatöitä ja useinmiten pystyasennossa niin kasvot, kaula ja olkapäät ottavat suurimman auringonpaisteen vastaan ja niinpä se näkyy myös kuvissa. 


Olen ehkä jonkun mielestä liiankin varovainen auringon kanssa, mutta koska olen perinyt äitini vaalean värin ja geenit yritän varjella itseäni auringon seurauksilta. Äidiltäni, joka toki on jo hyvin iäkäs on tähän mennessä leikattu jo (onneksi kaikki ajoissa havaittuja) melanooma, tyvisolusyöpä ja okasolusyöpä. Suojautuminen auringolta ei siis ole koskaan turhaa. Sitäpaitsi, auringossa oleminen lisää ryppyjen ja maksaläiskien syntymistä ja kukapa ehdoin tahdoin niitä lisää tahtoo hankkia? 

Eilisen päivän asuksi löytyi taas "uutta" vaatekomerosta, vuosi sitten keväällä hankittu neuletakki, joka on odottanut käyttöä ja sen kanssa ihan aidosti uusi marjapuuronvärinen Espritin pusero. Marjapuuronvärinen on vaan niin kaunis väri etten voinut tätä kiusausta vastustaa. 

Maanantaissa mennään, heinäkuun viimeinen viikko jo! 
Mukavaa viikon alkua<3 I dont understand where I got the tan from? This summer we have had about 3-4 sunny days and I dont even tan very easily. I also wear my gardening hats or a cap every time I do gardening or mow the lawn and I always use sunblock. The reason I cover from the sun is that I might have genetic tendency to get some kind of skin cancer more easily than most people because my olderly mom have had a starting skin cancer allready 3 times! All different kinds. So always remeber to cover from too much sun!

Yesterday I did some shopping in my own closet again. This powder coloured cardigan is from the spring 2014 and this far I hadnt had chance to wear it yet. The long sleeved berryred t-shirt is a new one from Esprit and I liked the combo. Perftect for little bit chilly summer day drive. 

Enjoy your week<3

 


4 kommenttia:

 1. Kaunis päivetys sinulla onkin :) itse otan kyllä aurinkoa, mutta etelän reissuilla pääosin varjon alla ja korkeilla suojakertoimilla varustettuna. Kasvot minulla uskettuvat huonosti, syynä lienee couperosaihoni :( onneksi on meikkejä ;)
  Toivottavsti saamme vielä aurinkopäiviä tälle kesälle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Toivottavasti niitä aurinkopäiviä vielä tulee! Tai edes puoliksi aurinkoisia, olisi reilua tämän kesän jälkeen jos tulisi pitkä ja lämmin syksy ilman sateita... Meikkivoide on muuten myös hyvä suoja auringolta, useinmiten niissä on suojakertoimet.

   Poista
 2. Marjapuuronväri sopii sinulle hyvin :-) Minä kyllä makoilen auringossa ja pidän rusketuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, marjapuuronvärinen on vaan jotenkin niin herkullinen väri<3 Makoilehan turvallisesti ja nauti auringosta, tänä kesänä sitä on saatu ihan liian vähän!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)