perjantai 3. heinäkuuta 2015

Uusvanhaa sinistä ja valkoista - New and old blue and white...Voiko tätä sanoa uusvanhaksi kun paita on ostettu viime syksyn alesta tätä kesää silmällä pitäen ja nyt oli ensimmäistä kertaa päällä? Ihan kun lämpö viimein tuli! Tänään on luvattu ihan kunnon hellelukemat ja koska töissä oli tavallista hiljaisempaa (ensimmäisen kerran moneen vuoteen!) sain luvan pitää tänään ylimääräisen vapaapäivän kun tunteja on kertynyt ja niskat on jo niin jumissa että pää ei kohta käänny. Toivottavasti helle auttaa siihen. Kun vihdoin tuli tarpeeksi lämmin, sininen kuosipusero pääsi päälle ja tykkäsin kovasti, vaikka kuvio onkin aika vahva. Jotenkin raikas sininen saa kesämielen aikaan.


Tässä on tullut taas päiviä väliin viime postauksen jälkeen, tuntuu että projekteja ulkona ja sisällä on sata ja aika ei riitä ei sitten millään siihen että istahtaisi tänne tietokoneen eteen. En ole päässyt edes muiden blogeja lukaisemaan tällä viikolla, toivottavasti viikonloppu antaa vähän enemmän aikaa! Onko teillä koskaan sellainen fiilis että aikaa pitäisi olla kaksinverroin siihen nähden mitä sitä oikeasti on? Enpäs tiedä miten sitä on tullut aloitettuakin niin monta projektia sekä sisällä että ulkona. Ehkä sisällä sisustusprojektit ovat alkaneet kun kylmällä ei niin ole viihtynyt ulkona. Ensi postauksessa palataan sisustusprojekteihin taas. 

Ihanaa hellepäivää<3 Minä hilpaisen tuhannen projektin kimppuun!!This blouse is new and old at the same time. This is the first time I actually wore it. I bought it last Fall from a sale this summer in my mind. I wanted to have something bright blue to go with white jeans. What do you think? A good choice for the summer? It was nicely flowy and comfy to wear. 

Today its the warmest day this summer yet, enjoy your Friday<3


4 kommenttia:

 1. Ihani paituli, jee nyt se on kesä <3

  VastaaPoista
 2. Nyt se on kesä ja helle<3 Ihania hellepäiviä!

  VastaaPoista
 3. Nyt tuo kiva pusero on päällä - se on kaunis. Ja housut käy hyvin tuohon myös. Joo, kyllä aikaa ei ole riittävästi etenkään töissä kiireaikana. No, silloin tekee sen mitä pitää ja kun projekti on ohi, on aika huilata. Lomalla en kasaa tekemistä, sadepäivinä voi tehdä kotihommia tai rästitöitä, aurinkopäivänä tykkään olla rannalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Pusero on ollut mieleinen hankinta ja varmaan vielä monen kesän suosikkeja. Minäkin yritän olla kasaamatta ylimääräistä tekemistä, mutta kun vaan on niin monta must-asiaa isossa talossa vaikkei ylimääräisiäkään sisutelisi. Ja kylmän alkukesän jäljiltä puutarhatöitäkin on vaan kertynyt... Taitaa olla rikkaruohoja kukkapenkeissä yhtä paljon kuin kukkia! Rentoa viikonloppua ja rantakelejä<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)