torstai 9. heinäkuuta 2015

Ihan pieni sisustuspostaus - Tiny home decorating posting...Täällä tää taas jatkaa näitä ikuisia sisustusprojektejaan...

Tällä kertaa väriä sai pintaan tuollainen pieni metallihökötys keittiön seinällä. Ystävätär kysyi kun katseli kun ripustin sen uudelleen seinälle että onko se muka joskus ollut siinä sinisenä? No, oli se! Monta vuotta kun laiska ei saanut sitä maalattua! Nyt se on sievästi valkoinen. 
Uuden värin sai myös koirien lelukoppa. Sekin oli ennen sellainen haalistuneen sininen. Nyt koirat joutuvat noukkimaan lelunsa sievästi valkoisesta kopasta... Luulen etteivät ne huomanneet mitään eroa, lelut löytyivät iltaleikkeihin ihan samalla lailla kuin ennenkin...:) 

Tässä kävi nyt niin että kun yhden paikan tekee, toinen huutaa tekemistään ja nyt kysynkin teidän mielipidettänne. Lelukopan viereinen rottinkilamppu on alkanut kyllästyttää ja se tulee saamaan uuden värin. Joko valkoisen tai tummemman ruskean. Kumpi on parempi? Noita vanhoja lamppuja on kaksi, ja jotenkin tykkään niistä, mutta on aika vähän uudistaa. Just a tiny posting about some items that I repainted. The doggie toybasket was faided blue, now its white and the flower holder on the kitchen wall was also dark blue. I prefer the new white. What do you think? Those old rattan lamps need also new color and Im trying to decide white or dark brown?

6 kommenttia:

 1. Minäkin olen pari vuotta maalaillut yhtä sun toista valkoiseksi, ja saanut siten monta kohdetta aivan uuden ja raikkaan näköiseksi. Vaikea antaa vinkkejä lampun maalaamiseen; väri riippuu niin muiden ympäröivien tavaroiden ja kalusteiden väristä. Korista ja seinä"hökötyksestä" on tullut hienoja maalauksen avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Heh. Sama juttu täällä tuon maalauksen suhteen, pikkuhiljaa nurkka kerrallaan asioita täällä muuttuu valkoiseksi ja saa sitä raikastusta! Se on ihmeellistä miten valkoinen raikastaa vanhatkin jutut! Molempien lamppujen ympärillä on juuri tuollaista harmaata ja vähän valkoista ja molemmat seisovat puunvärisellä pöydällä.

   Poista
 2. Minusta tummemman ruskea, jos nimittäin käytät tuota samaa varjostinta. Nätti koti sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis RomanticLady<3 Koti yrittää vähän kaunistua ainakin. Olen todennut että ympäristön kauneus (tai joskus kauheus) vaikuttaa mielialaan. Valitettavasti näiden lamppujen varjostinta ei saa vaihdettua, se on hassusti kovin kiinteästi lampussa kiinni joten samat varjostimet joutuvat olemaan lampuissa. Taidat olla oikeassa, tummanruskeaan olen minäkin kallistumassa valkoisen sijasta. Yhdessä ovat hyvä väripari! Leppoisaa sunnuntaita<3

   Poista
 3. Oi miten kauniin näköistä! Minä olen ihana kamalan huono sisustamaan, kunhan on huonekalut sanoo mies monesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Luulenpa että sisustusasiat ovat ihan mielipidejuttu, ei ole hyvää ja huonoa sisustajaa, on vaan erilaisia makuja. Olen sitäpaitsi huomannut että tämä "sisustusvimma" ikäänkuin pahenee iän myötä. Ehkä se on niin että kun tulee lisää ikää, alkaa viettää enemmän aikaa kotona ja on enemmän aikaa katsella ympärilleen ja miettiä sisustusta. Sinä olet vielä niin nuori että kaikki meneminen ja matkustaminen pitääkin olla tärkeämpää! Kyllä sitä kodin nurkkia ehtii laitella myöhemmin...:) Rentoa ja mukavaa sunnuntaita sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)