perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kirkkaanvihreä kesäneule - Emerald green summer knit...


 Kaikki vähän aikaa tätä blogia seuranneet tietävät jo varmaan että olen fiilispukeutuja. Sellaista selkeää punaista lankaa ei oikeastaan minun pukeutumisestani löydy. Joskus menee kauankin aikaa ihan maanläheisissä väreissä ja joskus taas pitää saada vähän väriä. Kesälomalaisen asuksi sopi eilisen päivän menoihin ihan mainiosti tämä smaragdinvihreä neule. Huulipunakin unohtui taas matkasta, kirkas väri vaatisi ehkä vähän punaa huulille. Ja katsokaa, perhoskorviksetkin mukana matkassa...Juuri muuten puhuttiin ystävän kanssa laukuista ja siitä kuinka monta laukkua ihminen oikeastaan tarvitsee ja minä unohdin mainita ihan kokonaan tämän vanhan kesäisen olkilaukun, joka näin lomalla tuntuu olevan se johon usein käsilaukussa mukana tarvittavat tavarat kiiressä lentävät. Sievä pieni laukku, mutta vähän liian pieni ihan tavaroiden tai ostoksien kanteluun, mutta yllättäen tämä on kesäisin paljon käytössä. Hakusessa on ollut suurempi olkilaukku, mutta laiskuuttani en ole sopivan hintaista sellaista vielä löytänyt. Jotenkin olkilaukku vaan kuuluu kesään. Ajattelin nyt kun täällä tavarakaaosta alan selvittelemään loppulomasta että monta laukkua saa kaapista lähteäkin, mutta tämän pikkukaunokaisen vielä säilytän. Laskin että minä selviäisin hyvin niillä harvoilla nahkalaukuilla, jotka komerosta löytyy ja loput saisivat häädön! Katsotaan onnistuuko moinen karsiminen. Kuinka monta laukkua on hyvä määrä, jolla selviää tilanteesta kuin tilanteesta? Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella olette? 

Loma jo yli puolen välin, aika menee lomallakin ihan lentäen, vaikka en ole kovin pitkällä tällä lomalla käynytkään. Kerran Hämeenlinnassa (siitä lisää omassa postauksessaan) ja alkuviikosta piipahdin ystävättären mökillä Kotkan suunnalla ja pääsin ensimmäistä kertaa ihmettelemään moottoritietä, joka sinne jo suoraan menee. Matka-aika oli suurin piirtein puolittunut ja tien varrelle oli ilmaantunut hieman erikoisen näköisiä "Kafe Finlandioita", jotka kuulemma eivät ole suomalaisomistuksessa? 

Emerald green. This is a color that brightens up your day. Perfect for these rainy vacation day chores. I had also forgotten all about this little summer bag untill my vacation began. Since then its been a loyal buddy of mine. A little too small, Im on lookout for a bigger one for next summer, but untill then this bag will be my summer friend. 
Have a great Friday<3 

4 kommenttia:

 1. Kylläpä tuo vihreä sopiikin sinulle hyvin <3
  Olkilaukku on kiva , omasta valikoimasta sellainen vielä puuttuu . Laukkuja ei kuulemma koskaan ole liikaa , mutta minulla ainakin turhan monet ovat käyttämättömiä. Jotenkin se yksi jämähtää sesonkilaukuksi ja en viitsi sitä juuri vaihdella .

  VastaaPoista
 2. Kiitos anneaulikki<3 Siinähän se ongelma juurikin piilee kun yhteen tai kahteen, max kolmeen laukkuun jämähtää ja loput seisoo kaapissa... Olispa joku pieni apuri joka aina siirtäisi käsilaukkutavarat laukusta toiseen kiireessä, niin tulisi käytettyä useampaa laukkua! Aurinkoista viikonloppua sinne<3

  VastaaPoista
 3. Kiva pusero ja sopii sulle hyvin tuo väri. Kauniit on myös nuo sun perhoskorvikset ja näyttää sopivan hyvin myös puseroosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Eikös vaan tulleet tyttömäiset perhoskorvikset joita en ikiinä olisi saanut päähäni itse ostaa hyvään käyttöön! Kaunista lauantaita maiju<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)