lauantai 28. maaliskuuta 2015

Harmaata persikan kanssa ja lauantailinkki - Grey with peach and saturdaylink...


Lauantaista aamupäivää sinne ruudun toiselle puolelle ihanaiset (ja miksei miehetkin)! Tämä viikko on ollut vähän sellainen kevät keikkuen tulevi... Säiden puolesta ja vaatetuksen puolesta. Mietin eilen kun tulin kotiin nahkasaappaissa ja untuvatakissa vesisateessa että pitäisikö kenties lukea jatkossa säätiedotukset hieman paremmin?? Muutamana päivänä taas olen istunut autossa kotimatkalla ja miettinyt että hei mitäs minulla oikein onkaan tänään päällä, onko mitään asukuviin kelpoista? Taitaa tulla loma tarpeeseen...

Harmaata ja persikkaa oli taasen värekokeilu, jonka bongasin pinterestistä, siellä näytti niin hyvältä! Ja sitäpaitsi kaikki valkoiset paitapuserotkin olivat pesussa, siksi oli pakko laittaa hennon persikan värinen paitapuserokin neuleen alle. Persikan värinen huivi on muutaman vuoden vanha lahja rakkaalta ystävältä. Pehmoinen ja lämmin, taitaa olla kashmir-silkkisekoitetta, mutta olen usein miettinyt että mitähän muuta sen kanssa voisi käyttää kuin valkoista ja mustaa. Harmaa ei ollutkaan juolahtanut aikaisemmin mieleen. Eikös tuokin vähän keväisyyttä? Ja persikan värinen kynsilakkakin toi hyvän mielen. Ihan sellaisen keväisen.




Tänään olisi tarkoitus vähän raivata huushollista taas tavaraa valmiiksi kirpputorikurmaa varten ja muuten vaan viettää ihan tavallista viikonloppua, lepo tulee tarpeeseen, toissä on edelleen kiireempi kuin koskaan. Toivottavast pian saamme sinne lisää porukkaa ja pikkuhiljaa alkaa kesätyöntekijöitäkin tulla huhtikuun puolesta välistä alkaen. Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Tänäänhän siirretään kellojakin eteenpäin ja se mokoma nipistää yhden tunninkin vielä. Yleensä selviän kellojen siirrosta suhteellisen hyvin, nukkumaanmeno voi olla taas vähän hankalaa kun on pidempään valoisaa. Vaikuttaako kellojen siirto sinun nukkumiseesi?

Lauantain linkkinä tällä kertaa Style Cusp ja voi veljet miten ihanat keväiset nilkkurit ja ihanaa keväisen vaaleansinistä ja valkoista siellä löytyi asuista heti! Äkkiä keväisen lämpöiset ja kuivat ilmat meillekin kiitos! 

Mukavia lukuhetkiä ja leppoisaa viikonloppua<3

Grey and peach, this is a combination that didnt just come to my mind... I saw peach and grey together in pinterest and immedialtely remembered that I have this gorgeous peach coloured scarf that I got as a gift from a dear friend couple years back. I have previously worn it with white and black but not with grey before. Why not? Its great with grey. Makes the outfit even a little spring like. This week has been cold and more winter like than spring so I had to turn into my warmer sweaters again. 

Saturdays link this time is gorgeous Style cusp and I adore all the spring outfits there and wish the spring would finally come! 
Enjoy  reading and your weekend<3

13 kommenttia:

  1. Kiva väriyhdistelmät! Kaunis kokonaisuus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Mukavaa viikonloppua! Poistin tuon toisen kommentin kun näytti tulleen sama tuplana. Joskus järjestelmät vähän näköjään reistaavat!

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Harmaa ja persikka on kaunis väriyhdistelmä. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne! Toivottavasti sadekin lakkaa ja alkaa kirkastua.

      Poista
  4. Moikka! Kiva asu, tykkään persikan värisestä, niin paitapuserosta, kun huivista ja kynsilakastakin. Minusta ne näyttää Sinulla kauniilta harmaan kanssa ja varmaan muidenkien värien kanssa. Linkkisi on kiva, kivat nilkkurit ja laukut,, tykkään sivuista, paitsi että olen niin vanha, vanhanaikainen, että en tykkää revityistä farkuista. Mutta siinä tulee se minulla ikä esiin.

    Viikonloppuna meillä oleilua, virpojien odottelua ja sateen katselua ikkunan läpi;-) jne , oikein mukavaa viikonloppua Sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ritu<3 Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Ja kiitos, persikka tuo vähän kevättä mieleen tänne sateen keskelle! Revityt farkut on vähän tuollainen minullekin vieras juttu, muuten tykkään jotenkin, mutta sitten jos ne on niin revityt että polvet paistaa niin ei kiitos minullekaan. Tykkään kyllä paikatuista farkuista, pidän usein kotona, täytyykin tehdä vähän lisäpaikkaa tänään ja ottaa taas kotikäyttöön.

      Mukavaa sunnuntaita ja mukavavia virpojia<3 Minä lähden tuonne sateeseen koirien kanssa vähän ulkoilemaan!

      Poista
  5. Persikka sopii sinulle hyvin! Blogissani olisi sinulle haaste! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Katja<3 Kävin heti kurkkimassa, ihana haaste olikin! Rentoa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  7. Persikka sopii hyvin harmaaseen. Molemmat ovat pehmeitä värejä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Tykkäsin itsekin, varmasti käytän yhdessä näitä värejä jatkossakin. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

      Poista
  8. ♥kyllä on kaunis asu ja ihanat sävyt! Sopii hyvin!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)