perjantai 6. maaliskuuta 2015

Uudet kengät ja tuulahdus 50-lukua... - New booties and a hint of 1950s...
Nauhakengät eivät oikeastaan ole koskaan olleet "mun juttu", mutta jostain syystä juuri näitä nauhanilkkureita olen katsellut ihan viime kesän lopusta saakka kiilto silmissä. Sitten kun ne lopulta tulivat sellaiseen alennuskseen että maksoin niistä alle 1/3 osan alkuperäisestä hinnasta, oli vaan pakko tehdä hankinta. Nyt ne on koekävelty, testattu ja hämmästyin todella niiden hyvästä laadusta hintaan nähden. Nahka on pehmeää ja hyvälaatuista. Lisäksi pohja on pitävä liukkaalla ja niissä on mikrokuituvuori joka pitää jalat lämpimänä. Nauhoilla voi säätää kengän leveyttä ja nauhan päät ovat kivasti piilossa nahkaisen etuläpän alla. 


Ja ihan vahingossa asukin oli vähän kuin 50-luvulta, ihan hiuspantaa myöden. 

Nyt on kyllä hyvä aika katsastaa viimeiset alet, jos on mielessä hankintoja ensi talvelle. Varmaan olen ehkä sata kertaa sanonut tämän aikaisemminkin, mutta ihan useinmiten hankin uusia asioita kauden ulkopuolella alesta seuraavaa vuotta ajatellen. Ja listan kanssa. Heräteostoksia teen suhteellisen harvoin, näin rahaa säästyy huomattavasti hankinnoissa. Lista on kätevä, jos mieli muuttuu, ainahan voi pyyhkiä yli asioita ja lisätä listaan uusia. Minulla on käytössä vielä puolitoista vuotta vanha lista, josta ruksin yli sitä mukaa kun hankinta tulee vastaan. Lisäyksiä puolentoista vuoden aikana siihen on tullut huomattavan vähän, koska suurin osa listan vaatteista ja kengistä on ajattomia kestosuosikkeja. 

Perjantai ja minulla on vapaapäivä! Tänään alkaa keväthommelit tässä huushollissa, mukavaa perjantaita<3

Shoes with laces have never been my first choice, but when I first saw these booties in the end of the last summer I liked them. I have been waiting patiently for a good sale to come up and once they were on a sale lately I just had to get them. I ended up paying for less than 1/3 from the original price. They kind of remind me of the 1950s and somehow I ended up dressing accordingly the day I first wore these shoes. What do you think about these booties? Too 1950s or fun change to my so ordinary shoe collection? 
Have a Good friday<3

9 kommenttia:

 1. Ihanaan nauti pidennetystä viikonlopusta ja kyllä on mageet kenkulit. Aurinkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ihainen Tiia<3 Aurinkoista viikonloppua! Toivottavasti se aurinko edes pilkistää tänä viikonloppuna!

   Poista
 2. Oi kun kauniit kengät
  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Kauniit kengät todellakin. Minä taas nimenomaan tykkään nauhakengistä, kun saan ne solmittua tiukasti kiinni. Heti kun jalassa on esim nilkoista löysät nilkkurit tms, niin jalkani väsyy, toinen nilkkani on vähän löysä, pari krt sen päälle joskus kaaduttu.
  Hyvä muistutus kauden loputtua, ostaa alesta. Tunnustan nimittäin tänään viimeksi ajatelleeni kesävaatteita. Senkin takia, kun vaatehuoneeni on aivan sekaisin,mietin sen järjestelyä ja villaisten siirtoa laatikoihin. Kivaa vapaapäivän jatkoa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Näissä kengissä on onneksi myös vetoketju tämmöiselle laiskimukselle. Nauhat ovat hyvä säätömahdollisuus, mutta onneksi niitä ei tarvitse olla koko ajan solmimassa. Olet oikeassa siinä että paras nilkkuri tukee myös nilkkaa, varsinkin jos nilkkureissa on korkoa. Kesävaatteita tässä koleudessa hrrrr... en ole vielä edes ajatellut, mutta vaatekomerossa on kyllä täälläkin siivous paikallaan!

   Aurinkoista viikonloppua sinulle<3

   Poista
 4. Kuulostavat toimivilta kengiltä. Fiksua olla noin suunnitelmallinen vaatehankintojen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Fiksuus on kyllä tullut vähän pakon sanelemana, kun lompakon paksuus on rajoittamassa hankintoja, mutta olen huomannut että sillä on ollut myös positiivinen vaikutus paitsi turhaan kuluttamiseen, myös ekologisiin valintoihin. Sitä on tarkempi valinnoissaan kun on pakko olla nuuka.

   Poista
 5. Ihanat kengät, mä tykkään hirvittävästi nauhakengistä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)