tiistai 3. maaliskuuta 2015

Vieroitusoireita talvisaappaista - Withdrawal symptoms from winterboots...
Joskus aikuisen naisenkin käyttäytyminen voi muistuttaa 3-vuotiaan käyttäytymistä pukeutumisen suhteen. Kun on päättänyt että jokin vaate on juuri nyt se lemppari niin siitä ei luopuisi ei sitten millään! Nyt minulle on käynyt samalla tavalla näiden talvisaappaiden kanssa...:)) Koko alkutalven teki mieli saada itkupotkuraivarit kun oli pakko laittaa pitkät saappaat nilkkureiden tai Uggin töppösten sijasta, nyt pitäisin talvisaappaita joka päivä! Ja mielellään vielä tätä samaa ylisuurta neuletakkia. Niin kotona kuin töissäkin... Mikähän siinä on kun jumahtaa johonkin vaatteeseen täysillä joskus?


Kevätvaatteita ja -värejä pitäisi alkaa miettimään, onhan jo maaliskuu, mutta minä vaan tallustelen talvisaappaissa. Tosin vetoan siihen että meidän pihalla on vielä tosi paksu lumi ja jääkerros. Piha on sen verran alavalla maalla että meiltä lähtee lumi aina viimeisenä. Vieläkö teidän pihallanne on lunta? Tiistaita mennään, mukavaa loppuviikkoa!

Sometimes I remind a 3-year old what comes to dressing. Sometimes I just get fixed to some favourite and want to wear it all the time. This happened to me with these boots and this oversized cardigan. Most of the winter I didnt want to wear any long boots and now I just want to live in these boots! and this cardigan... Go figure!  Allready Thuesday, have a good rest of the week!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta:)
  Mulla oli yksi kesä joku kumikenkä villitys, aina vaan oisin kumpparit jalassa kulkenut. Meillä tosin talvijalkineita tarvitaankin vielä.
  Lunta riittää ja niin edelleen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että joku muukin! Juuri äskettäin katselin kauniita pinkkejä kumisaappaita haikeana, vaan onneksi jäi pelkkään katselemiseen. Ainokaiseni ovat vihreät, väriä tekisi sateella mieli. Mukavaa loppuviikkoa<3

   Poista
 2. Lunta ja jäätä riittää vielä meilläkin eli talvisaappaat edelleen käytössä vaikka mieli jo haluaisi kevyempää pukeutumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole ainoa<3 Tosin tänään laitoin väen vängällä nilkkurit jalkaan vaikka teki mieli laittaa saappaat! Ajattelin että kohta ne kysyy töissä eikö mulla ole muita kenkiä...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)